Iohannis contra Cîţu sau soluţionarea unui conflict rar are de-a face cu cel de partea căruia e dreptatea

Dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Florin Cîţu să renunţe a mai năzui să conducă viitorul guvern, avem la orizont un nou conflict în politica românească.

Informaţia, ţinută departe de urechile presei, a ieşit la iveală azi după ce au început discuţii în PNL despre ce vor face liberalii de poimâine, după anticipata respingere în Parlament a executivului propus de Dacian Cioloş.

E greu se spus în acest moment cum va fi tranşată disputa dintre Iohannis şi Cîţu, pentru că, în continuare, liderii noştri politici nu ştiu că soluţionarea unui conflict rar are de-a face cu cine are dreptate. Cu siguranţă vom mai zăbovi o perioadă lungă între aplauze şi fluierături fiindcă, în România, totul e atât de simplu încât a ajuns de neînţeles.

Sunt curios însă cât va interesa respectiva chestiune pentru că (am constatat) maxima preocupare a oamenilor muncii de la oraşe şi sate nu-i legată de criza politică tot mai accentuată şi consecinţele ei nefaste, nici de faptul că spitalele nu mai fac faţă, nici de mortalitatea alarmantă, ci de virtualul divorţ dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, întors deja pe toate părţile. În rest, da, bălmăjim tot între: O, ţară tristă, plină de humor şi: Bravos naţiune! Halal să-ţi fie!

Citeşte şi:

3 comentarii la „Iohannis contra Cîţu sau soluţionarea unui conflict rar are de-a face cu cel de partea căruia e dreptatea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.