search
top

Lăzăroiu zice că Mircea Badea este un clovn trist. Cine-s însă marii bufoni ai României? Un consilier prezidenţial trebuie să ştie

Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, l-a catalogat pe Mircea Badea drept „un clovn trist”.

„Nu te poţi supăra pe un clovn. Mircea Badea crede că, dacă Voiculescu nu l-a obligat (încă) să poarte un nas roşu de plastic, lumea crede despre el că e mai mult decât un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist. Şi ştie şi el de ce. Pentru că şi dacă vrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeaşi ofertă – un post liber de clovn. Se pare că nu sunt şanse de recalificare în cazul lui”, susţinea consilierul lui Traian Băsescu.

Cum sunt unul dintre cei care nu prea gustă glumele lui Badea, aş putea fi de acord cu Sebastian Lăzăroiu. Aş putea, însă nu înainte de-a afla, tot din gura sa înţeleaptă, cum îi cataloghează el pe marii bufoni ai României. Pe cei de la Guvern, de pildă. Trişti ori veseli? Uite, mă mulţumesc doar cu două-trei nume.

În ce priveşte starea de spirit a celor de la Cotroceni, poate să se abţină.

3 Responses to “Lăzăroiu zice că Mircea Badea este un clovn trist. Cine-s însă marii bufoni ai României? Un consilier prezidenţial trebuie să ştie”

  1. bufoni au fost spune:

    bufoni sunt inca

  2. Baietel spune:

    Mirciulica se poate asunde in spatele Marilor Circari: Dinescu poiata si cant-autor inca din timpul CORULUI SECu, Mare-leh Plessu &si Opera Sa, Ca.calitru regalistu, Ardei-umplut AVIARU de gagesti, Tanse -scatiu de camin-khult.ural…..{fara pretentia epuizari impostorilor de dupa 89]

  3. Defetist spune:

    Toti bufonii nostri sunt tristi, indiferent ai cui sunt.

Scrie un comentariu

top