Madam Soşoacă, luată prin surprindere: Mari problemele cu microbiştii ei sau diminuarea masei de manevră

Coronasceptica Diana Iovanovici- Şoşoacă a fost luată prin surprindere de o discuţie pe WhatsApp, iar microbiştii ei n-au digerat deloc vestea. Idolul pare cam lipsit de formă după ce-a umblat vorba că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, iar singura soluţie pe care a găsiti-o e legată de ameninţări cu tribunalul.

Totul a început atunci când Victor Roncea, redactor şef la activenews.ro, un portal antivaccinist, apropiat BOR, a scris că Alexandra Păcuraru de la Realitatea, fiica lui Maricel Păcuraru, cel cu care împarte Cozmin Gușă respectivul post tv, a transmis pe un grup format din zeci de ziariști că a văzut Certificatul de Vaccinare al senatoarei Diana-Iovanovici Şoşoacă, dar şi pe cel al lui Gigi Becali. Roncea cataloghează mesajul Alexandrei Păcuraru drept şopârlă, dar nu poate trece sub tăcere faptul că grupul de WhatsApp pe care a scris Păcuraru este administrat de Vasile Bănescu, nimeni altcineva decât purtătorul de cuvânt al BOR, cel care, remarcă Roncea, n-o contrazice pe fiica patronului de la Realitatea.

Ulterior, informaţia a fost preluată de mai multe site-uri, dar şi de Dan Andronic, şeful EVZ. Acesta afirmă într-un videoclip, considerat bombă, că antivaccinista Şoşoacă s-ar fi vaccinat, iar pe site EVZ stă scris: Pe culmile imposturii! Șoșoacă, această ‘Zorro cu ie’, s-a vaccinat. ‘Proștii ascultă și mor!‘. În spiciul său, Andronic invocă aceeaşi sursă ca şi Roncea – Alexandra Păcuraru.

La rândul ei, Şoşoacă, autoarea unei deşănţate campanii împotriva vaccinării, dar şi a măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus, reacţionează. Ea spune, tot într-o înregistrare video postată pe Facebook, că nu s-a vaccinat şi nici nu se va vaccina, ameninţând cu tribunalul persoanele care afirmă că s-a vaccinat, în frunte cu Alexandra Păcuraru. Însă pare că joacă la cacealma atunci când invocă tribunalul ori când susţine că se va îmbogăţi după ce va câştiga procesele cu toţi cei care afirmă că ea s-ar fi vaccinat.

Rămâne de văzut cum se va tranşa toată tărăşenia. Părerea mea e că în niciun fel sau, dacă vreţi, în coadă de peşte.

Cred însă că madam Şoşoacă a realizat deja că vântul care bate dinspre BOR nu-i mai este prielnic, motiv pentru care o paşte riscul de-a pierde mulţi adepţi. Diminuarea masei de manevră o doare cu adevărat pe ea, nu niscai procese fără sorţi de izbândă.

Citeşte şi:

5 comentarii la „Madam Soşoacă, luată prin surprindere: Mari problemele cu microbiştii ei sau diminuarea masei de manevră”

  1. Firmă serioasă, dezactivăm cipuri Sputnik de orice format și proveniență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.