Marcel Ciolacu vede drept evidentă relaţia Şoşoacă – Rusia. Întrebarea e cum poate fi combătută eficient propaganda Moscovei

Avem oamenii Rusiei chiar în Parlament, după cum a spus chiar şi premierul la Antena3. Nu-i chiar o noutate. Întrebarea e cum procedăm, în contextul invaziei ruse în Ucraina şi ameninţărilor Moscovei?

Pe scurt, în opinia actualului premier, ar fi o evidenţă foarte clară relaţia doamnei Şoşoacă cu Federaţia Rusă. Nu pot să am un dialog. Ştim cu toţii cât rău a făcut Rusia poporului român şi României.

În ce-l priveşte pe George Simion, Marcel Ciolacu a fost mai blând, afirmând că liderul AUR nu e un om în care poţi să îţi pui baza, e un aventurier. Un aventurier, da. Însă unul cu ieșiri extreme şi de rău augur pentru România, adaug eu.

Mă bucur că premierul a constatat ce şi cum cu oamenii Moscovei. Însă întrebarea-i ce face guvernul să contracareze eficient o propagandă rusă din ce în ce mai virulentă, dar şi cum neutralizează actuala putere războiul hibrid al Rusiei, căruia mulţi români îi cad pradă şi pentru că statul nu explică multe dintre decizii. Şi din acest motiv, speculaţiile şi teoriile conspiraţioniste curg gârlă, iar scopul principal este destabilizarea prin orice mijloace.

În rest, apropo de afirmaţia: Ştim cu toţii cât rău a făcut Rusia poporului român şi României, dacă nu suntem extrem de atenţi, e posibil ca răul să se întoarcă. Se află foarte aproape.

Citeţte şi:

Un comentariu la „Marcel Ciolacu vede drept evidentă relaţia Şoşoacă – Rusia. Întrebarea e cum poate fi combătută eficient propaganda Moscovei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.