Maria Grapini, ultima fantasmagorie: Zice că i-a dat şah-mat lui Donald Tusk

Stupiditatea Mariei Grapini, europarlamentara care face orice ca să nu treacă neobservată, are o mare calitatea: e insistentă. Mai mult, chiar ea însăşi cade în admiraţia respectivei insistenţe (fără legătură cu incisivitate, ci doar cu o agresivitate supărătoare), postând pe pagina de Facebook o răţoială la Strasbourg.

În plenul Parlamentului European, Grapini a ridicat tonul la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, care a privit-o mirat, dar cu oarece condescendenţă. Apoi, i s-a adresat lui David Sassoli, noul președinte al Parlamentului European,  căruia i-a zis cam ce-ar trebui ori nu să facă în mandatul său. Dar asta n-a fost tot. A emis şi un comunicat cu un titlu nărod şi, totodată, bombastic: Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”, conform paginii sale de Facebook.

Postat de Maria Grapini

Spun nărod pentru că Tusk n-o să afle niciodată faptul că Grapini i-a dat şah-mat. Nici n-ar avea cum, fiindcă dacă-i reprişezi ceva unui om, nu însemnă nici pe departe că respectivul e şah-mat.

În cel prişeşte pe Sassoli, cât o fi fost el de ziarist, nu putea înţelege nimic dintr-un discurs ţinut într-un limbaj de lemn.

Şi pentru ca ridicolul să fie ridicat la rang de instituţie, agenţia Sputnik, vocea propagandei ruse în România, titrează: Maria Grapini l-a făcut praf pe Donald Tusk în plenul Parlamentului European.

Un comentariu la „Maria Grapini, ultima fantasmagorie: Zice că i-a dat şah-mat lui Donald Tusk”

  1. Protejata lui Voiculescu, agreata de PSD, mai bine spus de Dragnea, cea care crede ca Letitia este o tara in UE, iar Romania a trimis primul om in Cosmos, certata definitiv cu limba romana, face circ ieftin, de proasta factura, in PE. De ce? Pentru ca alegatorii au trimis-o acolo, pe bani grei, iar ea arata exact ce stie.

    https://www.youtube.com/watch?v=_tZtKHAy92Y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.