Mihai Morar, atins de demenţă atunci când o vede pe Pina

Mihai Morar este înnebunit după Pina – eroina unui film cu acelaşi nume. Cel puţin aşa suţine el într-un clip publicitar. Oricum am lua-o, înnebunit înseamnă că omul nostru ar fi atins de nebunie, de demenţă. Că se alienează pierzându-şi calmul şi stăpânirea de sine atunci când, după cum spune, o vede pe Pina.

Pelicula respectivă este dedicată unei mari coregrafe, iar înnebunit sună ca dracu şi denotă doar prostie crasă.

Cu certitudine, Mihai Morar nu are proprietatea cuvintelor. Aşa că mă întreb cum poate el să recomande un film. Orice nume ar avea. Iată că se poate.  Iată încă un coşmar al raţiunii – Morar ne trimite la cinematograf.

În ce-l priveşte, zău că pot înţelege faptul că tânjeşte să fie cult în cap, altcineva şi altceva decât persoana care-i, de fapt, în trup şi-n minte. Dar de ce băieţii care, fireşte, vor ca „Pina” să aibă succes şi în România lansează pelicula legând-o de numele lui Morar nu pot pricepe în ruptul capului.

5 comentarii la „Mihai Morar, atins de demenţă atunci când o vede pe Pina”

  1. Cand ceva oribil (dupa gustul meu, evident) pretinde ca este film (sau doar dans???) si devine, astfel, „a 7-a arta”, atunci si un tampit ca Mihai MORAR poate pretinde orice!
    Nu?

  2. Acestea sunt modelele pe care le ofera telviziunile. Semidocti si Semidoacte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.