Moartea actorului Bogdan Stanoevici faţă cu Dana Budeanu ori Şoşoacă, aflate într-o mizerabilă goană după gloria dată de like-uri

În România, un utilizator de Facebook poate sugera, fără nici cea mai mică probă, că, de pildă, o altă persoană a pricinuit moartea unui bolnav, că l-a omorât chiar, şi nu suportă nicio consecinţă. Asta în pofida faptului că, înainte de orice, incriminatul este supus instantaneu dispreţului public.

La 10:58, site-ul Antena3 titra: A murit actorul Bogdan Stanoevici, în spital, după infecția cu COVID. Conform sursei citate, informația legată de decesul actorului – fost ministru o scurtă perioadă, candidat la prezidenţiale, primărie ori la un fotoliu de  parlamentar – a fost confirmată pentru Antena3 de către medicul Șerban Bubenek.

Mintenaş, coronasceptica Dana Budeanu scrie pe pagina sa de Facebook: Stie eroul Bubenek foarte, foarte bine tot ce ştiu şi eu! Apoi, după 2 ore, sub textul eremitic de mai sus legat de medicul Bubenek, Budeanu postează tot pe Facebook: L-au omorât!! Chiar dacă nu spune exact cine este cel omorât, trimiterea pare a fi foarte clară: Bogdan Stanoevici. Iar asta pentru că actorul a fost tratat până în ultima clipă de o echipă coordonată de medicul Șerban Bubenek. În timp ce Budeanu sugerează că actorul ar fi fost omorât, alţi vestiţi politicieni, trecuţi ori actuali, tot habarnişti în domeniul medical, vor musai să se bage în seamă răstălmăcind decesul unui om.

Aşadar, în jurul orei 14:50, supărată foc pe presă ca şi pe medici, apare şi senatoarea Diana Ivanovici-Şoşoacă pe Facebook, afirmând: Pentru toţi „deştepţii” din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de Covid…, Textul ei se încheie cu ameninţări abulice la adresa unor ipotetici criminali din sistem, pe modelul – o să vă arat eu vouă.

După ora 15:00, hop şi Codrin Ştefănescu, tot pe Facebook: A murit Bogdan Stanoevici!… Propaganda asta infectā spune cā din cauza virusului ucigaș! Fals!…

Aştept cu mare interes, deşi, cred eu, în zadar, reacţia Colegiului Medicilor, dar nu numai, la postarea madamei Budeanu, a senatoarei Şoşoacă ori a disidentului Ştefănescu care, în marea lor oroare de anonimat, răstălmacesc moartea actorului doar ca să primească comentarii şi like-uri de la numeroşii lor admiratori.

În rest, nu întâmplător am citat la început Antena3. Este tocmai lăcaşul unde se închină şi Budeanu, şi Şoşoacă, şi Ştefănescu.

Context: Internat iniţial la Sf. Pantelimon din Bucureşti, Bogdan Stanoevici a fost transferat la Institutul Inimii din Capitală. Acolo, o echipă coordonată de prof. dr. Şerban Bubenek a încercat să-l salveze. Plămânii săi extrem de afectaţi au necesitat ventilare artificială. Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenţii prin care i-au fost puşi plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală, anunţa Institutul Inimii din Bucureşti la sfârşitul anului trecut.

3 comentarii la „Moartea actorului Bogdan Stanoevici faţă cu Dana Budeanu ori Şoşoacă, aflate într-o mizerabilă goană după gloria dată de like-uri”

  1. Brusc si dintr-o data, Monica Pop s-a trezit. Ea nu mai vrea sa stea pe linga Sosoaca, Budeanu, Stefanescu si alti negationisti isterici. Stanoevci nu a murit din cauza conspiratiilor inventate de cretinii de pe fb. Stanoevici, scrie Pop, a murit din cauza complicatiile pricinuite de o forma grava de coronavirus. Ce ti-e si cu revelatiile astea aparute in fata evidentei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.