Noul consilier guvernamental faţă cu lărgimea ignoranţei sale

De curând, ziariştii arătau că nu-i treaba lui Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului, să scrie pamflete, chiar şi despre adversarii cei mai înverşunaţi ai lui Ponta.
Dar iată că omul n-a priceput nimic din critica oarecum constructivă. Ba chiar s-a supărat foc pe jurnalişti. Aşa că, de Crăciun, a arătat presei cine este şi ce vrea el, oferind un cadou-mustrare. Din banii săi, Palada a cumpărat tricouri albastre pe care a inscripţionat sloganul: „Antiguvernamenţesc, deci transmit”. Apoi, le-a împărţit gazetarilor de la Guvern, ca să pricepem cu toţii că nu rămâne dator la capitolul vorbe.
Şi astfel, purtătorul de cuvânt Mirel Palada a arătat că n-are habar de faptul că rolul ziariştilor într-o democraţie este să fie critici cu politicienii, chiar dacă cei din urmă îi sunt şefi. Palada îl întruchipează perfect pe consilierul de tip nou. Unul ranchiunos, plin de sine şi când pretinde că glumeşte – care sălăşuieşte atât la Palatul Victoriei, cât şi la Palatul Cotroceni.
Cert e că noii consilieri guvernamentali (prezidenţiali), gen Palada, sunt deja de neconfundat. Şi asta pentru că inteligenţa nedezvoltată – pe care o cred virtute – le arată, în toată splendoarea, tocmai lărgimea ignoranţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.