search
top

Nu cred că pe Vlădescu îl dă inteligenţa afară din casă

După ce a fost nevoit să părăsească funcţia de purtător de cuvânt la Finanţe, Andrei Gheorghe îi face o scurtă caracterizare ministrului Sebastian Vlădescu.

În opinia lui Gheorghe, jupânul peste finanţe este inteligent, ordonat, seducător, însă şi un căpos care nu vrea să asculte. Într-un fel, fostul purtător de cuvânt mulţumeşte ministrului pentru sinecura oferită în vremuri de restrişte, recunoscând că, de fapt, Vlădescu n-a prea avut niciodată nevoie de competenţele sale.

Nu ştiu ce crede Gheorghe cu adevărat despre Vlădescu, dar eu zic că nu inteligenţa îl dă afară din casă pe ministrul nostru.

Altfel, Vlădescu, oricât de extravagant se dă el, n-ar fi angajat la minister un om acuzat că se droghează, că şofează în stare de ebrietate, că scuipă poliţiştii, că refuză recoltarea probelor biologice după ce s-a tamponat cu o maşină (prietenii ştiu de ce) – motivând că este aberant ca statul să decidă asupra organelor sale…

Andrei Gheorghe, într-o inevitabilă şi mefistofelică discuţie cu un poliţist de la circulaţie, terminată cu simularea artistică a flegmei în plină figură

2 Responses to “Nu cred că pe Vlădescu îl dă inteligenţa afară din casă”

  1. Adam Michnik spune:

    Cand apare pe piata ziarul Manifest?

  2. gazeta wyborcza@adam michnik spune:

    în curând

Scrie un comentariu

top