Nu-i exclus ca incompetenţa costisitoare a lui Ionuţ Cristache să fie salvată de Curtea Constituţională

Există multe şanse ca incompetenţa costisitoare a lui Ionuţ Cristache, al cărui iz de falsitate şi duplicitate trece cu brio ecranul TVR, să fie salvată de Curtea Constituţională.

Chiar dacă azi Cristache se tânguia pe Facebook, cu tupeu, că emisiunea lui, România 9, a fost din nou scoasă din grilă de actuala conducere a TVR, există toate şansele să auzim în curând: Cristache se întoarce la ora 9 seara. Sper să nu fie aşa, dar până una-alta, onorata noastră Curte Constituțională a decis că actualele numiri făcute de coaliția de guvernare la Televiziunea Română și Radioul Public ar fi neconstituționale. Deja avem şi o dilemă legată de faptul că numirea actualilor șefi de la TVR și Radio s-a făcut după procedura pe care a folosit-o PSD în 2017, atunci când i-a pus pe Georgică Severin și pe Doina Gradea, tocmai demişi de către Parlament, să conducă radioul public şi, respectiv,TVR. Însă prea atenţi fiind, putem găsi ridicolul în orice situaţie. Mai bine să aşteptăm motivarea CCR.

Aşa cum am mai scris, Cristache posedă un discurs bolovănos şi o echidistanţă de activist PCR, dar nu-i exclus ca telespectatorii să vadă în continuare cum incompetența crasă este acoperită cu mult tupeu la televiziunea naţională şi plătită (la incompetenţă mă refer) cu bani grei de la buget. Adicătelea, cu peste 5.000 de euro.

3 comentarii la „Nu-i exclus ca incompetenţa costisitoare a lui Ionuţ Cristache să fie salvată de Curtea Constituţională”

  1. Putoiul asta e un nimic in fel si chip si se incadreaza perfect in trendul actual>> promovarea nimicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.