Nu ştiu dacă Olguţa Vasilescu pricepe greu, dar, cu siguranţă, uită repede: La începutul lunii, coronavirusul exista. Acum, nu

S-a spus că Lia Olguţa Vasilescu pricepe greu şi uită repede. În ce priveşte capacitatea ei de înţelegere, n-am date certe. Însă cu siguranţă are memoria scurtă.

La începutul lunii iulie, Vasilescu afirma, conform Digi 24.: Eu nu spun că virusul nu există sau că e o „simplă răceală”

Însă deunăzi Olguţa Vasilescu s-a sucit ori a uitat ce-a spus la 1 iulie şi, pe când se afla în turneu prin niscai comune doljene, a declarat la o întâlnire cu cei din PSD: Covidul nu exista. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai tine alegeri, după cum titra Jurnalul de Craiova. Tot ea susţinea, conform sursei citate: De fapt Iohannis se foloseşte de acest pretext pentru a anula alegerile locale, deoarece îi este frică să nu piardă PNL-ul.

În rest, da, mulţi vor să zboare, chiar dacă nu-i mai ţin picioarele.

4 comentarii la „Nu ştiu dacă Olguţa Vasilescu pricepe greu, dar, cu siguranţă, uită repede: La începutul lunii, coronavirusul exista. Acum, nu”

  1. ……exat invers stau lucrurile.Amanarea alegerilor este marea vrere a PSD-ului ! Eu vir amanarea datei alegerilor,sa poata cintunua sa ramana stapani in Parlament si,sa poata demite Guvernul prin motiune de cenzura neaparat inaite de alegeri.Toate astea cu oretul sanatatii si vietii populatiei!Au facut tot felul de manevre criminale si,in mare parte au reusit sa se bucure de muktimea de morti si infectati,ca…..poate,poate reusesc in felul acesta sa intriduca tzara in colap economic,sa puna mana pe guvernare,sa declanseze hsosul si,implicit dictatura tosir,dupa model Venezuela.In felul asta: scapa cu totii de ani grei de puscarie,nu le mai cinfisca nimeni averile uriase obtinute ilicit si incheie ultimul capitil din directivele Miscovei,de-a distruge complet Romania,atat economic ,cat si teritorial.Intr-o tzara normala,o vietate precum Olguta Vasilescu si,Olgutu Manda nu ajungeau niciodata in politica.

  2. Declaratii iresponsabile ale peremistei, responsabile pentru marile noastre probleme

  3. A uitat de la mână până la gura să le fie ruşine ca războiul lor sa lungut c am mult şi ne costă pe noi cei care lucram zi de zi şi nu avem nici o mulțumire de la ei frimituri ne aruncă tot timpul .noi ducem țara in spate nu ei …ei trăiesc in lux .o coborâ Dumnezeu pe pământ sa facă dreptate să zgâlție pâmãntul care si el sa săturat de netrbnici.

  4. Zici coana Lia Olguta Vasilescu, zici polticianism si traseism pe mai multe carari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.