Oana Stancu, convinsă că implicarea unui copil în războiul Antenelor este de aceeași natură cu gândirea justă

Războiul declanşat de evacuarea Antenelor a dus la o situaţie greu de imaginat: Oana Stancu (Antena 3) îl atacă, prin ricoşeu, pe ziaristul Dan Tapalagă, adresând fiicei celui din urmă o scrisoare deschisă de o mare josnicie.

Nu-l cunosc pe Tapalagă (Hotnews) şi nici nu pot spune că-l admir în mod deosebit. Însă este inacceptabil faptul că fata sa, o şcolăriţă de 10 ani, a fost folosită într-un război mediatic, în pofida celor mai elementare norme de bună-cuviinţă. Aşa că, sunt din ce în ce mai convins, Oana Stancu se confruntă, frontal, cu simptomele unui delir greu de înfăţişat în câteva cuvinte.

Da, pot înţelege că Stacu este supărată foc pe Tapalagă fiindcă cel din urmă a catalogat protestul Antenelor din Piaţa Constituţiei drept grotesc şi că ar fi luat peste picior pensionarii prezenţi în faţa Casei Poporului. Însă dacă, pentu a-şi potoli furia, ea îndeamnă o şcolăriţă să-şi dispreţuiască tatăl, cataloghez scrisoare lui Stancu, difuzată de toată mass-media românească, drept consecinţa unei mari tulburări.

Da, este extrem de grav faptul că, în exaltările ei, ca să mă exprim elegant, Oana Stancu crede că folosirea unui copil în războiul Antenelor este de aceeași natură cu gândirea justă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.