Proaspete bufonerii: Madam Şoşoacă s-a autointitulat Doamna de Fier, iar Gabriela Firea este îndemnată să devină Mama Naţiunii

Înainte ca madam Şoşoacă să se autointituleze Doamna de Fier, Gabriela Firea a fost îndemnată să devină Mama Naţiunii, ceea ce mă face să cred că mai sunt unii care au senzaţia că trăim din nou în miezul unui ev aprins de împliniri măreţe. Spun asta pentru că, până acum, doar Elena Ceauşescu era prezentată în Epoca de Aur drept Mama Națiunii.

Scandalul declanşat în biroul senatoarei Dianei Iovanovici-Șoșoacă care-i are drept protagonişti pe ziarista italiană Lucia Goracci, pe Iovanovici-Şoşoacă şi pe soţul acesteia, Silvestru Şoşoacă, aflat deja sub control judiciar pentru ultraj, a făcut-o pe madam Şoşoacă să-i spună unei reporteriţe de la Antena3 că este Doamna de Fier a României. Tot madam Şoşoacă i-a zis ziaristei că ea şi soţul ei ar fi ţinta unui complot dirijat de Vasile Dâncu, Raed Arafat, Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Serviciul de Informaţii Externe şi, probabil, Cătălin Predoiu. Venind în întâmpinarea gândirii abisale a senatoarei atomice, aş adăuga că în spatele respectivei uneltiri diabolice s-ar putea ascunde marţieni şi klingonieni. Mai bănuiesc, în conjuraţia denunţată presei de Şoşoacă, amestecul organizaţiei secrete a urşilor panda – acompaniaţi de broaştele din lacul lebedelor ori a legiunii furnicilor travestite.

Până ce ne vom lămuri însă, trebuie spus – nu avem doar o madam Şoşoacă erijată hodoronc-tronc în Doamnă de Fier, care precis va înfuria spectru celei ce a fost Margaret Thatcher, deţinătoarea de drept a titlului The Iron Lady, indiferent pe ce tărâm se află acum, ci şi o virtuală Mamă a Naţiunii. Cel puţin aşa afirma un ziarist foarte cunoscut şi nu era vreo glumă.  

Într-o emisiune la Aleph News, Ion Cristoiu a poziţionat-o pe Gabriela Firea, unsă de PSD ministerul Familiei, pe locul cinci într-un top al politicienilor. Apoi el i-a spus moderatoarei: …Gabriela Firea, care are un minister, care nu are nici sediu, nici angajaţi. Este singurul minister pe care eu, dacă aș fi mai tânăr, aș fi luat ministerul acesta. Este uluitor. Gândiți-vă acuma ce poți să faci, devii Mama Națiunii. Gândiți-vă la câți copii sunt de Crăciun acum… cu părinții în străinătate… câte poţi să faci… Nu știu de ce Gabi Firea nu face nimic… nu pune piciorul în prag să i se dea sediu și angajaţi…

În rest, ce bine că avem printre noi politicieni inefabili. Datorită lor trăim timpuri de-a dreptul nebune.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Proaspete bufonerii: Madam Şoşoacă s-a autointitulat Doamna de Fier, iar Gabriela Firea este îndemnată să devină Mama Naţiunii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.