Prostie cu repetiţie: De la Chitic ori Dana Budeanu citire: Trump a pierdut pe modelul de la sectorul 1 sau toţi românii din SUA l-au votat pe Trump

După ce Sputnik, vocea propagandei ruse, a titrat ieri: Românii, alături de Trump! Tricolorul flutură la Washington!, în realitate o ştire falsă cât Kremlinul de mare, influencerii autohtoni promovaţi intens de propaganda Moscovei au vibrat parcă la unison.

Am aflat de la cel care a decretat – Dana Budeanu e un fenomen că, de pildă, nu pricepem o iotă din insurecţia pe care au încercat s-o declanşeze adepţii actualului preşedinte al SUA fiindcă, în realitate, Donald Trump a fost lucrat în foi de viță, nu aflăm exact de cine, după ce susţinătorii săi au intrat în clădirea Congresului.

Pe Facebook, Ingrid Mocanu, şi ea starletă în Sputnik de pe vremea în care ştia totul despre justiţia pe care intenţiona s-o reformeze Liviu Dragnea, a simţit o nevoie de-a dreptul existenţială să bagatelizeze suspiciunile că ruşii ar avea un amestec în insurecţia de la Capitoliu. Dar cum ea nu prea mai are suflu, a primit întăriri.

Aşa că Dan MV Chitic, coronasceptic de serviciu, naţionalist şi suveranist, promovat de asemenea intens de zeci de articole din Sputnik, arăta, tot pe Facebook, faptul că Trump a fost furat la vot pe modelul (mare atenţie!) de la primăria sectorul 1 din Bucureşti. Mai mult, Trump e pus la pământ de statul paralel din SUA (Deep state-ul, aşa cum scrie Chitic) care a priceput slăbiciunile și inabilitățile președintelui american şi le-a folosit împotriva lui… aşa, pe model – şi din nou foarte mare atenţie!- românesc.

Delirul lui Chitic, care poate deveni folositor în cazul în care va fi şi impozitat, a fost întrecut doar de cel al Danei Budeanu. Dorind parcă să ne demonstreze că şi-a însuşit perfect tezele din Sputnik legate de tâmpenia că românii ar fi alături de Trump, doar pentru că lângă Congres a fost văzut un steag românesc, Budeanu, expertă în orice mişcă pe această lume, văzute ori nu, clamează cu incontinenţă bombastică, printre alte inepţii: toţi românii din SUA au votat Trump, demontându-ne încă o dată că prostia n-are nici cea mai mică dilemă.

2 comentarii la „Prostie cu repetiţie: De la Chitic ori Dana Budeanu citire: Trump a pierdut pe modelul de la sectorul 1 sau toţi românii din SUA l-au votat pe Trump”

  1. Parerile acestor nefericiti sunt ca deciziile luate sub influenaa alcoolului, se evaporeaza repede. America nu mai e buricul lumii, ci Sectorul 1. Oare Clotilde stie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.