Rădulescu Mitralieră: E bine să vă băgaţi în cap. Nu există să fie condamnat preşedintele Dragnea

„Noi ştim că acest preşedinte al nostru este nevinovat”, a spus deputatul PSD Rădulescu Mitralieră, enunţând pe scut dorinţa partidului stat.

Ieri, completul de 5 judecători de la ICCJ care judecă angajărilor fictive din Teleorman, cunoscut şi drept dosarul Bombonica, în care Liviu Dragnea, liderul PSD, este inculpat, a decis o nouă amânare – 20 mai.

Habar nu am cum va decurge toată această poveste de acum în colo, dar vad că neputinţa ne este scrisă în frunte, ca să mă exprim elegant. Indiferent care va fi verdictul în procesul Bombonica, s-a zărit deja pasarea responsabilităţii între anumiţi judecători din CCR şi ICCJ.

Totodată, din motive pe care le consider de-a dreptul halucinate, chiar DNA a cerut şi obţinut amânarea procesului lui Dragnea.

Da, adevărat, în cele din urmă va veni un verdict, indiferent care, însă cred eu, va fi prea târziu, iar justiţia târzie este o justiţie aproape nulă.

Până atunci, Rădulescu Mitralieră clamează:Nu există să fie condamnat preşedintele Liviu Dragnea, pentru că nu e vinovat ca să fie condamnat. Nu există această variantă pentru noi şi eu cred că e bine să vă băgaţi în cap. Noi ştim că acest preşedinte al nostru este nevinovat şi cred că trebuie să se termine cu aceste practici nenorocite.

Şi apoi conchide: Judecătorii au fost extrem de buni, au amânat decizia pentru a aştepta hotărârea Curţii Constituţionale.

Şi cum să nu vorbească un Rădulescu Mitralieră, condamnat cu suspendare pentru corupţie, în urmă cu trei ani, devreme ce suntem singura ţară din UE al cărui guvern este condus, în realitate, de un om condamnat şi el definitiv în dosarul Referendumului, care, ulterior, a primit alţi trei ani şi jumătate cu executare în dosarul Bombonica – sentinţa nu este însă definitivă

În rest, mai rămâne de văzut repertoriul din şedinţa de mâine a PSD, condusă de Dragnea, în care va fi blamat cu mânie proletară Tudorel Toader, pentru că s-ar fi opus ordonanţei de urgenţă care l-ar fi salva pe liderul PSD de toată tevatura asta penală, dar şi dacă Dăncilă se va opune îndepărtării actualului ministru al Justiţiei. Cele trei nume luate în calcul deja ar fi: Eugen Nicolicea, Şerban Nicolae şi Robert Cazanciuc, că mai „bine” de atâta nu se poate.

Un comentariu la „Rădulescu Mitralieră: E bine să vă băgaţi în cap. Nu există să fie condamnat preşedintele Dragnea”

  1. „Nu iezista Dom’le, nu iezista!!…” Romanii sunt un popor care plateste kkti sa conduca… Acest Radulescu nu e singurul. O hazna intreaga e la fel ca el, kktul revoltat, cu gura mare, aparator al sefului kkatilor, Tzaranoiul Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.