Războiul celor două dive cu mâna în şold

Întreaga ţară a fost captată de ultimul război dintre cele două dive, declanşat de faptul că Andreea Marin Bănică nu suportă să fie comparată cu Mihaela Rădulescu Schwarzenberg, fostă şi Bănică.

Oricum, e mai interesant de urmărit decât plictiseala aia de Schengen, chiar dacă Băsescu îşi asumǎ eşecul la tv, ori scutul antirachetă de la Deveselu, că doar scutul ăsta nu împarte nici măcar zahăr, ulei sau făină. Război în toată regula, cum ziceam. Replicile abisale, fără particula „Fă”. Iată şi o mostră: „Nu este un război al divelor. Când diva îşi pune mâna în şold nu prea mai e divă. Nu e un război, este doar un atac al ei. Nu amestec viaţa de familie. Respect viaţa lui Ştefan, viaţa lor de familie. (…) O să glumesc şi îi spun că eventual o să îi fac cunoştinţă cu Elan”.

Nişte doamne până la urmă, care, de fapt, urcă ratingurile, scăzute totuşi de prea multe Cruduţe analfabete aruncate de-a valma pe micul ecran şi în ziare. Însǎ acum să nu credeţi că războaiele astea, oricât de spectaculoase, ne oferă răspunsuri chiar la toate dilemele noaste existenţiale. De pildă, cu siguranţă, n-o să aflăm prea curând cine cântă mai bine: Elvis Presley sau Ştefan Bănicǎ Jr.?

Un comentariu la „Războiul celor două dive cu mâna în şold”

  1. CEEEEEE?????? Razboi? nuuu…. vai de p l m …. pfoai de mine … ce imi place blogu` asta… e bestial! TOT ASA sa o tii… obraznicule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.