Se joacă tare. Pe contre. Iulian Fota vs Cristian Tudor Popescu VEZI FILM

S-a ascuţit lupta dintre oamenii puterii şi ziariştii care, în orice moment, conform Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pot deveni  un „pericol pentru siguranţa naţională”.

Drept exemplu, dialogul din Cristian Tudor Popescu şi Iulian Fota, consilierul pe probleme de siguranță națională al preşedintelui Traian Băsescu, de la sfârşitul lunii iunie.

După ce ziaristul afirmă că Fota ar fi putut colabora cu Securitatea, cel din urmă urcă potul, insinuând că CTP e mai mult decât un securist, că-i dincolo de acest statut. Poate chiar kaghebist.

Fiecare înţelege ce doreşte din dialogul celor doi. Însă, cert, atunci când un om, care prin natura funcţiei are acces la informaţii secrete, susţine aşa ceva, e una din două: ori informaţia este reală, ori Fota joacă la cacealma, tocmai pentru a pune în practică strategia preşedintelui contra presei „ticăloşite”.

CPT: „Ce vârstă aveţi?”

IF: „45 de ani”

CTP: „Deci aţi fi putut colabora cu Securitatea a’ bătrână”.

IF: „Şi dumneavoastră”.

IF: „Da. Şi eu. Dar dumneavoastră vă comportaţi ca o persoană antrenată de Securitate”.

IF: „Iar dumneavoastră vă comportaţi ca o persoană care se poate să fi avut legături şi dincolo de Securitate. Ce valoare au afirmaţiile astea?”.

CTP: „Ştiţi care e valoarea? Se uită lumea la noi şi lumea apreciază. Oamenii apreciază acum care dintre noi se comportă ca un securist şi care nu”.

IF: „Dar ca un KGB-ist care dintre noi se comportă? De ce vă uitaţi în jos?”.

Vezi toată disputa

3 comentarii la „Se joacă tare. Pe contre. Iulian Fota vs Cristian Tudor Popescu VEZI FILM”

  1. Daca C . T . P . -ul a ajuns o referinta in jurnalistica si datorita caracterului domniei-sale, atunci seful statului a ajuns unde este domnia-sa in momentul de fata si datorita unor …consilieri ca si dl. FOTA, dl. COTOI, dna. MACOVEI si ar mai fi de amintit, din timpuri pe care le vom vrea uitate! DAR cum e turcu ….si pistolari sai..

  2. In acesti 20 de ani Romania a fost macinata de astfel de conflicte penibile asa cum (probabil) matreata a macinat firul de par al CTP-ului, ducandu-l la calvitie.
    Romania cheala de credibilitate si normalitate seamana mult cu chelia CTP-ului si lipsa lui de credibilitate. Vor urma inca cel putin 20 de ani de astfel de isterii acuzatoare contraproductive.Veti vedea, comenta si mai ales TRAI rezultatele acestor mizerii peste inca 20 de ani! Sa va fie de bine! Romani, se pare ca nu puteti mai mult! Asumati-va!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.