Teodorovici şi Codrin Ştefănescu îl torpilează pe Ciolacu sau capul plecat, mentalitatea #PSD şi nenorocirile

La război ca la război. Singurul adversar bun este cel îndepărtat definitiv. Aşa că Eugen Orlando Teodorovici vrea capul plecat al lui Marcel Ciolacu în portofoliul cu trofee. Îl ajută şi Codrin Ştefănescu.

Marea indignare a lui Teodorovici, care începe ultima postare de pe pagina sa de Facebook cu: Atitudinea „capului plecat” TREBUIE să dispară din mentalitatea #PSD!!, este că Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, nu-l înjură pe Klaus Iohannis conform dorinţelor sale.

La câteva ore după atacul lui Teodorovici, hop şi Codrin Ştefănescu, care afirmă tot pe Facebook: Ce gresealā imensā a fācut Viorica Dancila cand l-a numit pe Ciolacu presedinte al Camerei Deputatilor! Existau atâtea variante in partid, taman pe Ciolacu l-a ales! De aici ni se trag si toate nenorocirile…

N-am insistat prea mult asupra postării lui Teodorovici, care-l are drept ţină pe Ciolacu, pentru că-i anostă. Parcă ar fi fost scris de un secretar de partid de pe vremea Odiosului şi a sinistrei sale soţii, sub lozinca: Sa facem totul, tovarăşi! Remarc doar că agenţia Sputnik, vocea propagandei ruse, susţinătoarea aripii PSD Dragnea, a simţit nevoia să-l sprijine moral volitiv pe Orlando, prelund atacul la adresa lui Ciolacu, sub titlul bombastic: Teodorovici, fulminant – îl face praf pe Ciolacu! ”Să DISPARĂ din mentalitatea PSD️!”

În rest, chiar dacă Teodorovici este convins de multă vreme ca textele sale sterile de pe Facebook ar fi fulminante şi îl vor evidenţia în lupta pentru putere în PSD, se înşeală amarnic. Les jeux sont faits; rien ne va plus.

Un comentariu la „Teodorovici şi Codrin Ştefănescu îl torpilează pe Ciolacu sau capul plecat, mentalitatea #PSD şi nenorocirile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.