Traian Băsescu îl aşează în luminile rampei pe unul mai ridicol decât Titircă Inimă-Rea

Din discursul confuz al preşedintelui Traian Băsescu am înţeles câte ceva. Am priceput, de pildă, că şeful statului recunoaşte faptul că a tot gafat. Nu ştiu încă în ce mod îşi va asuma gafele despre care vorbea, fiindcă, tot din ieşirea preşedintelui, constat că nu ia în considerare demisia – domnia sa fiind singura noastră soluţie viabilă.

Fiind şi eu liniştit în privinţa acestui aspect, trec la altul: societatea civilă „de bună calitate” care, în opinia lui Traian Băsescu, s-a retras în cochilie, aşa că ar fi timpul să revină. Altfel, locul acesteia va fi ocupat de foarte mulţi neaveniţi.

Păi, neaveniţii ăştia, la care bănuiesc eu că se referă preşedintele, sunt lansaţi pe firmament chiar de către domnia sa. Exact asta s-a întâmplat ieri, când, hodoronc-tronc, Traian Băsescu l-a catalogat pe col. (r) Mircea Dogaru, liderul SCMD, drept un bolşevic feroce. Să bagi în seamă un stupid atunci când ochii întregii naţiuni sunt îndreptaţi asupra ta, nu mai este doar o gafă. Este o supergafă. Aşa că, sunt nevoit să consemnez: Mircea Dogaru, un obscur naţionalist, plin de ifose, mai ridicol decât Titircă Inimă-Rea, tocmai a fost lansat pe firmamentul politichiei româneşti. Intrând într-o gâlceavă ilară şi fără pic de miză cu Dogaru, preşedintele scoate la suprafaţă un fost politruc de tristă amintire, care nu-şi dorea decât să fie băgat în seamă. Însuşi Traian Băsescu l-a pus în luminile rampei, fiind convins că-l infierează definitiv, cu mânie prezidenţială.

Dogaru, naţionalistul  „absolut”, care tot încerca să ne convingă de justeţea democraţiei comuniste de pe vremea Odiosului, putea ieşi, din când în când, pe posturi obscure de televiziune ca să zgândăre şovinismul, autohtonismul ori xenofobia. Acum, e adversarul pe care  Băsescu l-a declarat în faţa a milioane de cetăţeni români. Chiar pohta ce-a pohtit-o colonelul Dogaru.

4 comentarii la „Traian Băsescu îl aşează în luminile rampei pe unul mai ridicol decât Titircă Inimă-Rea”

  1. Absolut neconvingator , caricatura fostului tepar de odinioara, sters si cosmetizat ca un cadavru politic expus pina trece postasul , nu a adus nimic nou, care sa intereseze pe cineva de pe barcazul esuat pe banchiza disperarii de exxPiratul Comandant al unei flote morganatice, pe care de fapt a vandut-o. Astazi nici un ROMAN intreg la minte, nu mai primeste nici gratis ,gonfleurile exponentului cel mai jalnic al intregii clase subpolitice imersate in glodul mlastini dambovitene !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.