Vlădescu îşi dă demisia

Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor, a declarat că va demisiona în cazul în care, peste şase luni, nu va câştiga „bătălia” cu evaziunea fiscală.

„Dacă în şase luni de acum înainte nu vom avea rezultate, înseamnă că nu vom avea rezultate nici anul viitor, nici peste doi ani, şi atunci înseamnă că am pierdut această bătălie, iar cei care pierd bătălii trebuie să dispară”, susţinea ministrul Finanţelor.

„Când veţi raporta – le mai spunea Vlădescu ziariştilor – sute de mii de baxuri de ţigări şi miliarde de pachete de ţigarete confiscate, atunci vom putea să stăm de vorbă. În acest domeniu mai avem încă foarte multe de făcut”, trăgând concluzia că e timpul să se ia la trântă cu contrabanda.

Aşadar, Vlădescu doreşte să mai rămână şase luni la Finanţe, iar, dacă se ţine de cuvânt, începând cu sfârşitul lunii octombrie n-o să mai fie ministru.

2 comentarii la „Vlădescu îşi dă demisia”

  1. “Noul ministru al Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, ar putea fi considerat unul dintre cei mai bogati membri ai Guvernului, el fiind actionar la nu mai putin de zece firme si proprietar a trei apartamente situate in centrul Capitalei. Vladescu este un impatimit colectionar de ceasuri – a caror valoare o estimeaza la un miliard de lei – si de tablouri, in posesia sa aflandu-se picturi de Sorin Ilfoveanu si Constantin Piliuta. Printre cele 22 de ceasuri ale lui Vladescu se afla cateva exemplare extrem de valoroase, produse de Breguet sau IWC. In schimb, ministrul de Finante are doar o masina din 1975, un IMS, produs de ARO. In banca, Sebastian Vladescu nu detine decat vreo 200 milioane de lei si 11.000 de euro, dar are de incasat creante de peste 1,4 miliarde de lei. Anul trecut, el a avut venituri din salarii si dividende in valoare de aproape 2,3 miliarde de lei.”

    Şase luni are tot tipul să rezolve şi ultimele probleme legate de viaţa sa viitoare şi pleacă omul linistit.

  2. Da di ,nevestica haia tinerica, nimic?( aia de la cristi BOU reanu,fina nepoata)ce conteaza! Bunne!tinerica pt. porku batran!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.