„Are sânge în păsărică!” – un compliment pentru Elena Udrea

Se numeşte Ion Rotaru. A fost primar la Piatra Neamţ. Acum este edilul peremist al comunei Alexandru cel Bun din Neamţ. Iubeşte femeile şi, într-o  şedinţă a Consiliului Judeţean, i-a făcut – credea el – un uriaş compliment Elenei Udrea.

„Spitalul acesta – spunea Rotaru – nu este al nostru, al comunei, nici al judeţului măcar. E al ţării, al Guvernului. Sigur, dacă ar fi la Guvern miniştri din ăia ca şi doamna ministru Udrea, care are sânge în păsărică, ar fi ceva. Dar ceilalţi n-au nimica”.

Pentru primarul nostru, expresie a avea sânge în „instalaţie” – ca să mă exprim elegant –, pe care i-o poţi adresa laudativ unui bărbat, dacă te afli doar intre bărbaţi,  este similară cu a avea sânge în… păsărică.

Să nu ştie edilul cât este de neplăcută pentru femei perioada în care sângerează tocmai unde arăta?

Am spus că a fost vorba despre un compliment pentru că, în pofida şefului său de partid, Ion Rotaru a susţinut-o politic pe Elena Udrea şi  chiar a şi declarat: „Domnule, eu am ajutat-o pentru că e femeie. Mie două lucruri îmi plac în viaţă: florile şi femeile. Din păcate, acum am rămas doar cu mirosul. Cum să n-o ajut să câştige?”.

N-am să continui cu o dizertaţie despre prostia omenească. Şi nici cu vreuna despre fiziologie.

Spun doar că neghiobii care ne conduc la toate nivelurile au ajuns în vârf  şi pentru că i-am lăsat să se cocoaţe acolo.

7 comentarii la „„Are sânge în păsărică!” – un compliment pentru Elena Udrea”

  1. Starea indusa e de greata, apoi de o usoara jena si pe final mi-a venit a zambi :))
    Si doara ce… e chiar adevarat… daca are sange acolo… jos tabuurile! Sa vorbim pe sleau! Avem dreptul la exprimare libera, nemarginita :)).
    Eu stau cu sufletul la gura sa vaz cu cine om mai vota si ce-or sa mai zica alti „neghiobi” ca pe astia i-am cam fumat :))

  2. Don Emilio plizz now, nu cobori stacheta, chiar pina la acest low lewell.Daca pidilicul vorbeste metaforic despre pizdilica nomberone, pardon nu ,la tomberonne! Sper ca totusi, noi santem putin detasati, si nu facem swing cu alde cocosei&, ca de araputzi ante, not comments!

  3. Pedelismul iti intuneca gindirea. Nu ziaristul a coborit stacheta, ci aia de zic ca ne conduc, de la orase si sate. Autorul articolului a aratat doar ce vede si ce aude. Starea de fapt, cum scrie la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.