Aiurările lui Puric şi „delirul logic amplu” al Danei Budeanu sau minciuna înconjură ţara înainte ca adevărul să-și tragă pantalonii

Dana Budeanu, foto Facebook

Aflu că Antena3 a fost amendată de CNA din cauza aiurărilor lui Dan Puric, dar şi atenţionată din cauza neroziilor spuse de Dana Budeanu la respectivul post tv. Emisiunile vizate de CNA, moderate de Răzvan Dumitrescu ori Mihai Gâdea, au dezbătut subiecte legate de vaccinare, valul patru al actualei pandemii ori măsurile autorităţilor în ce priveşte stoparea infectării cu noul coronavirus.

Despre Dan Puric şi halucinaţiile sale scriu din 2010 pe acest site, aşa că deocamdată nu insist asupra lui. În ce o priveşte însă pe Dana Budeanu, nu sunt de acord cu Mircea Toma, membru CNA, de care mă leagă o sinceră amiciţie încă de la apariţia revistei Caţavencu şi pe care-l preţuiesc sincer. Ei bine, Toma a spus că Antena3 a primit doar somaţie din cauza prestanţei Danei Budeanu la acest post tv – al cărui discurs îl cataloghează drept un delir logic amplu – pentru că ea reuşeşte să se contrazică singură, ceea ce, într-un fel atenuează din gravitatea celor spuse.

Lăsând la o parte delirul periculos al coronascepticei Dana Budeanu, pe care-l remarc de vreun an pe insolent.ro, trebuie spus că atenuarea despre care vorbeşte Toma e doar o iluzie. De fapt, Budeanu minte la tv de îngheaţă apele, iar minciunile ei înconjură ţara, înainte ca adevărul să apuce să-și tragă pantalonii (ca să parafrazez un personaj politic celebru) – chestiune mult mai gravă decât un delir logic amplu.

Ţinând cont însă că atenţionarea Antenei3 din cauza celor spuse de Dana Budeanu – pandemia, o mascaradă la nivel mondial, o regie făcută din pix – a fost legată de o emisiune din  luna mai, aştept cu interes să văd ce sancţiuni va primi Antena3 ori RTV pentru prestaţiile ulterioare ale influenţărei invectivă. Mai ales că tot Mircea Toma spunea: Ideea de a o invita singură pe Dana Budeanu într-o emisiune invită la dezinformare. Adică, zic eu, la neadevăruri premeditate, iar moderatorii de la Antena3 ori RTV ştiu foarte bine asta, înainte ca Budeanu, Puric ori Şoşoacă să pună piciorul în studio ori să intre în legătură telefonică.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Aiurările lui Puric şi „delirul logic amplu” al Danei Budeanu sau minciuna înconjură ţara înainte ca adevărul să-și tragă pantalonii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.