Aiuritor: Banii de la UE îi sunt buni doar lui Terheş, candidatul AUR; pentru noi, restul, fondurile europene ar fi toxice

Cristian Terheș, băgat de Liviu Dragnea în Parlamentul European pentru că aşa a vrut muşchiul fostului lider PSD, zice că banii europeni ne ţin în subdezvoltare. Adică, pe scurt, într-o emisiune în care Terheş dorea musai să demonstreze cum ridicolul poate atinge sublimul a spus că fondurile europene ar avea un impact negativ asupra dezvoltării României.

Cum toată lumea ştie că treaba sta exact invers, nici măcar nu încerc să comentez aberaţia pe care europarlamentarul o susţine la modul: Mă trage cineva de-o parte și-mi spune (…) Banii aceștia europeni se dau pe niște axe, pe niște segmente care de fapt te țin pe tine în subdezvoltare. Adevărul e că suntem în faţa unei abisale declaraţii. Nici chiar Maria Grapini n-a ajuns la acest nivel.

Fireşte că n-o să aflăm niciodată cine l-a tras de-o parte pe conspiraţionistul Terheş ca să-i bage în cap că fondurile europene ne aruncă undeva… sub Lumea a treia. Însă, dacă banii de la UE ne ţin pe noi, românii, în întuneric, aşa cum aberează Terheş, de ce suveranistul patriote naţionale din el nu-şi flutură demisia la Bruxelles? De ce mai vrea el să candideze încă odată la europarlamentarele din 2024? De data asta din partea AUR, partidul lui George Simion, cel care clamează doar supradezvoltarea ţărişoarei noastre.

În rest, e deja evident, doar lui Terheş purcoiul de banii ridicat lunar la UE îi asigură o maximă prosperitate. În schimb, pe noi, restul, după cum aiurează bombastic cel care va candida la anul din parte AUR, fondurile europene ne-ar îngroapă de-a dreptul, ţintuindu-ne într-o înfiorătoare subdezvoltare. Amin.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Aiuritor: Banii de la UE îi sunt buni doar lui Terheş, candidatul AUR; pentru noi, restul, fondurile europene ar fi toxice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.