Alina Mungiu-Pippidi, «delir sclipitor»: România a ajuns în război cu Iranul

Alina Mungiu-Pippidi ţine musai să-l contrazică pe Morteza Aboutalebi, ambasadorul Iranului la Bucureşti, afirmând că am ajuns în război cu Iranul. Aboutalebi a spus recent, într-o conferinţă de presă, că ţara sa nu are intenţii războinice legate România, atâta vreme cât bazele americane de aici nu sunt folosite de Pentagon împotriva Iranului, dar analista noastră atomică – nu şi nu.

Aşadar, în pofida faptului că Morteza Aboutalebi susţinea că relaţiile dintre România şi Iran au fost deosebit de bune în ultimele decenii în toate domeniile – politic, economic, cultural, exprimând speranţa ca acestea să continue în aceeaşi manieră, Alian Mungiu-Pippidi publică în romaniacurata, site pe care-l controlează, articolul: Cum am ajuns în război cu Iranul (II).

Culmea jurnalismului năucitor însă: în lungul, stufosul şi ineptul ei articol, Alian Mungiu-Pippidi nu explică, nici măcar pe departe, de ce ne războim noi cu Iranul şi, mai ales, cum.
Aşa că că dacă aveţi timp, răbdare şi nervi citiţi articolul menţionat. Atenţie, repet, că n-o să aflaţi nimic despre războiul dintre Românai şi Iran, în schimb o să aveţi experienţa unui delir sclipitor legat de parlementul irakian, NATO, suspendarea lui Donald Trump, vicepreședintele Mike Pence, scenariul House of Cards 1, Traian Băsescu, submarinele grecilor, criza din 2010, Erdogan, emigranţii sirieni, ţara, ţărişoara noastră, coruptă la pătrat ş.a.m.d.

Şi iată cum, chiar dacă sunt atâtea articole inepte pe lume, academica doamnă n-a ezitat o clipă să mai publice unul.

2 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi, «delir sclipitor»: România a ajuns în război cu Iranul”

  1. O cominternista bolsevica cu frustrari din ce in ce mai mari. Incearca sa arate ca se pricepe la tot, dar in realitate nu stapaneste nimic temeinic, e varza. Ea nu este rupata de realitate, ea mistifica realitatea in functie de interesele pe care le are, iar din cate se vede agenda ei coincide cu agenda rusilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.