Anteniştii au rupt-o în fericire: Mircea Badea spune că-i depresiv

Mircea Badea susţinea că ar fi depresiv. Nu-i bine. Ce le va transmite el telespectatorilor săi fideli? Sper că nu energie redusă, tristețe persistentă ori derută emoțională. Mai ales că, se ştie, dacă starea sufletească a celor care-l privesc şi ascultă pe Badea e proastă, suferă şi oficina.

Mircea Badea, aseară la Antena3: Eu dacă m-aș autoexamina cu multă atenție, fără îngrijorare, am toate semnele unei depresii majore. Dar, prietene, hai cu egalarea. Îl am pe….

Însă, poate că depresia asta despre care vorbeşte Badea e doar o modalitate de-a gândi la propria persoană. Aşa că, sper că vizualizaţi: idolul Mircea Badea, ditamai divinitatea, gândind adânc la el însuşi. Păi nu-i de-a dreptul abisal.

4 comentarii la „Anteniştii au rupt-o în fericire: Mircea Badea spune că-i depresiv”

 1. Cred în această mărturisire !
  Fii tare, Mircea !
  Când ai plecat la drum cu atâtea speranțe , cu atâtea posibilități, cu atâta talent, cu mult entuziasm, cu o personalitate pregnantă deja , la 25 de ani , și vezi unde ai ajuns, este normal să fii depresiv ! Cand vezi că energia și talentul tău au fost risipite pentru niște cauze și persoane care nu ar fi meritat, este normal să regreți anii pierduți ! Nu este târziu să încerci o salvare ! Norocul tău este că ai un copil și el ar trebui să fie călăuza ta , colacul de salvare !
  Colegii tăi de la Antena group nu au talentul, spontaneitatea și personalitatea ta, ei sunt muritori de foame, dacă mâine se închid câteva posturi tv. ! Dacă s-ar întâmpla asta, tu ai putea lucra în orce companie, a doua zi ! În orce domeniu, aproape !
  Este foarte greu să spui : Dragii mei colegi, domnule Voiculescu, a fost o perioadă de neuitat, acești ani petrecuți în televiziune dar, începând de mâine, îmi iau câteva luni de gândire, de repaus , după care voi începe o nouă viață ! Acum nu știu ce voi face în viitor, dar voi face ceva ! Da , este foarte greu să spui asta !!!
  Nu te simți legat cu lanțuri imaginare!
  Aceste lanțuri care sunt bătăliile purtate alături de colegi, amintiri frumoase, urâte, vor rămâne în mintea ta , dar nu trebuie să te înlănțuiască, toată viața !
  Eliberează-te !!! Petrece o lună doar cu copilul tău și cu persoana iubită, nu mai lua legătura cu nici un coleg și vei vedea ce-ți spune sufletul ! Vei descoperi ce lucruri importante are să-ți spună fiul tău, ce dorințe are !
  Fugi înspre tine Mircea, fugi băiatule,
  cât mai ai timp !!!!

 2. Badea face acelasi lucruri in fiecare zi si aşteapta rezultate diferite. Poate fi o o definitie a nebuniei.

 3. Mircea Badea spunea: /Televiziunea e locul în care imbecilii se enervează la emisiuni pe care ei înşişi aleg să le vadă/. Cred ca el le-a privit prea mult si a cazut in propria admiratie, iar enervarea duce la depresie severa.

 4. Da a cest exemplar, ar trebuii sa fie consultat de mulți specialiști medici, suferă de toate bolile și ar fi păcat pentru copilul său să sufere! Prieteni apropiați, sfatuiti-l sa apeleze la în sobor de medici specialiști, pana nu este prea târziu, deși nu ar fi nu știu ce pierdere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.