Alina Mungiu-Pippidi, o liber-schimbistă de tip nou, în marş VIDEO

Alina Mungiu-Pippidi, între ridicol şi un „sublim” pe care-l vede doar ea, în cel mai bun caz. Când îl laudă pe Liviu Dragnea, liderul PSD, mai dihai decât poeţii de curte pe Ceauşescu, când îl critică „savant”.

Iată ce spune Alina Mungiu-Pipăiri despre Dragnea, un om care este de partea deomocraţiei, dacă ar fi să ne luam după ea:

Iată si cum o întoarcere, „liber-schimbista” noastră:

”Liviu Dragnea, care este un foarte bun manipulator în politica românească, este un operator nul în politica europeană și el nu înțelege că această țară nu mai e separată de alta. Lui i se pare că acest argument, cu Constituția, este un argument suprem. Așa i-au spus sfătuitorii lui care, din păcate, sunt niște sfătuitori radicali și proști. (…) Erau Codrin Ștefănescu și Răzvan Savaliuc.

Practic, sunt oameni care și-au făcut o specialitate din a spune cele mai radicale și necuvenite despre statul de drept, despre Europa. (…) De la ei provine acest limbaj. Limbajul ăsta are la bază o mare eroare factuală. (…) A spune că Constituția, așa cum e ea, în litera ei, este chestia supremă, e greșit. Constituția plus aquis-ul european este Constituția noastră”, susţinea Alian Mungiu Pippidi, la B1 TV .

PSD a ajuns la concluzia că lupta e pierdută în străinătate. El (Liviu Dragnea – n.r.) vorbește pentru activul de partid, să nu-l dea jos, iar ei încearcă să vorbească cu electoratul, dar nu merge. Ei or să piardă dacă nu fac pasul înapoi de la faimoasa lege a amnistiei și grațierii care nu-i adevărat că va fi aplaudată de 51% dintre români. Dimpotrivă, sunt contra ei două treimi din oamenii care vor vota”, a spus Mungiu-Pippidi, tot la postul tv citat mai sus.

VEZI VIDEO

Un comentariu la „Alina Mungiu-Pippidi, o liber-schimbistă de tip nou, în marş VIDEO”

  1. Urit caracter. Nicioada nu a fost credibila. Bine ca acum s-a situat trup si suflet de partea PSD, aduce deservicii oricarei tabere pe care o serveste. Unde pupa Alina, se usuca si cade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.