Dragnea, Teodorovici, Dăncilă, Vâlcov ne propun să mergem înapoi în comunism

Liviu Dragnea, liderul PSD, şi cel care conduce în realitate Guvernul, vrea să ne întoarcem într-un timp care semănă leit cu utopicul comunism, în pofida faptului că, timp de mai bine de 40 de ani, faţa hidoasă a respectivului sistem ne-a arătat că drumul propus era doar unul înapoi.

În timp ce Dragnea – Teodorovici – Vâlcov – Dăncilă asaltează România din toate direcţiile, vezi doar ce se petrece acum la Bursa de Mărfuri, unde prăbuşirea e dramatică, ca şi la bănci, eu îmi amintesc de Karl Marx şi al său manifest comunist (1848), în care scria: „…Să tremure clasele dominante în faţa unei Revoluţii Comuniste. Proletarii n-au de pierdut în această revoluţie decât lanţurile. Ei au o lume de câştigat.”

E de notorietate deja că lumea cea nouă, comunistă, la care visa atunci Marx, a însemnat, închisori, crimă în masă, hectare de cimitire, foamete, sărăcie, deznădejde, subdezvoltare.

Revenind în prezent, la rigoare, proletarul Dragnea, exact ca în manifestul comunist, e gata să dea foc ţării ca să scape de niscai lanţuri.

Totodată, şi el are o lume de câştigat, una scumpă şi exotică, situată pe lângă Copacabana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.