Alina Mungiu-Pippidi, ridicată în slăvi de propaganda rusă pentru că a inventat o ditamai conspiraţia

Propaganda rusă e în extaz după ce Alina Mungiu-Pippidi a scris în articolul Cum să bați corupția cu corupția, publicat în romaniacurata.ro, că puterea actuală a apleat la şantaj, corupţie politică şi ameninţări pentru ca ultima moţiune de cenzură iniţiată de PSD să nu aibă deznodământ.

Articolul academicei noastre analiste atomice, o flecăreală ridicolă şi ineptă, vrea să scoată PSD basma curată, în pofida faptului că n-a fost în stare să asigure cvorum pentru moţiune iniţiată chiar de acest partid, inventând o ditamai conspiraţia, bazată pe şantaj, corupţie politică şi ameninţări. Una pentru care nu are însă nici cel mai mic argument.

Jubilând, ca şi cum acuzaţiile Alinei Mungiu-Pippidi la adresa Bucureştiului din incontinenţa publicată în romaniacurata.ro vor fi preluate mintenaş la nivel de instituții internaționale, Sputnik, agenţie de presă guvernamentală rusă, titra azi: Acuzații grave după moțiune, vor apărea în raportări UE: ”Corupție, Amenințare, Șantaj”.

E doar propagandă şi delir. Banca Mondială, NATO, FMI, guvernele europene, după cum speră Sputnik, nu vor include în niciun raport acuzaţii tembele şi caraghioase precum cele însăilate în articolul analistei noastre atomice. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Alina Mungiu-Pippidi raportează la NATO precum îi raportez eu Bulevardului Magheru.

Dar mă aştept ca, într-un viitor nu foarte îndepărtat, Alina Mungiu-Pippidi să fie ridicată în slăvi de propaganda rusă şi după ce va dezvălui şi că nu-ş ce guvern de la Bucureşti, care nu-i este ei pe plac, a şantajat planeta Marte, în timp ce ameninţa Constelaţia Andromeda şi corupea Calea Lactee. Nu e nicio exagerare – la începutul anului, tot ea spunea că suntem ca și în război cu Iranul.

2 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi, ridicată în slăvi de propaganda rusă pentru că a inventat o ditamai conspiraţia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.