Clotilde Armand versus Bogdan Chirieac: DCNews, o fabrică de fake news

Clotilde Armand a refuzat invitaţia site-ul DCNews, controlat de Bogdan Chirieac, la o dezbatere electorală pentru că, spune ea, acest portal din constelaţia PSD, pe care-l cataloghează drept fabrică de fake news, nu are credibilitate.

Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook: … Și ce să vezi?! Mi-a trimis acum site-ul cu pricina o invitație să particip la o ”dezbatere” cu primarul bolșevic de la Sectorul 1. Vreau să fie foarte clar: eu nu dau credit fabricii de fake news PSD plătită din banii publici…

Armand mai susţine tot pe FB şi faptul că în luna aprilie firma lui Bogdan Chirieac a primit 2.4 milioane lei de la Primăria Sectorului 4 și în luna iulie a mai primit 15.000 € tot de la Sectorul 5.

Nu scriam despre această tărăşenie dacă DCNews nu reacţiona ilar, titrînd bombastic: Clotilde Armand, atac josnic la adresa DCNews… În opinia respectivului site, Armand bate câmpii în ce priveşte banii sosiţi via PSD la fabrica de fake news a lui Bogdan Chirieac, iar eu am râs cu lacrimi. Prietenii ştiu de ce.

În rest, da, aşa-i Chirieac – un băiet care ştie de multă vreme că  ipocrizia e lubrifiantul societăţii.

3 comentarii la „Clotilde Armand versus Bogdan Chirieac: DCNews, o fabrică de fake news”

  1. Anul trecut, Pandele, barbatul coanei primar general, ameninta la A3 ca o sa dea in gat Morsa Copetenta in legatura cu bani pe care ii primeste de la PSD. Daca nu l-a razgandit Firea pe primarul de la Voluntari, multi inca mai asteapta.

  2. De ani buni, Bogdan Chirieac e mufat la banii PSD, apogeul fiind in timpul lui Dragnea, aflat acum un pic la puscarie. Pina la Clotilde Aramand, toata presa a scris asta.

  3. Indiferent de guvernare, Chiriac e abonat la bani publicii. Are //noroc// olul la bani din visterie, ca doar PSD-ul nu il indopa ca pe curcani cu //malai//provenit de la vreo tiparnita a partidului, ci l-a indopat cu bani publici. Pa Clotilde Armand nu o apreciez foarte tare, dar asta cu fabrica de fake news a nimerit-o la fix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.