Ana Birchall se străduie să devină o Lavinia Şandru

Ana Birchall a zis că nu-şi mai plăteşte asigurarea de sănătate în semn de protest faţă de tratamentul la care a fost supusă în spital Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului de Operetă. Ca să vezi solidaritate.

Păi, dacă tot e doamna o social-democrată autentică, ar fi fost firesc să protesteze vehement de câte ori un cetăţean român chiar a murit din cauza asistenţei medicale dezastruoase, nu doar atunci când o vedetă are probleme, iar cazul este supermediatizat.

Ana Birchall a intrat în atenţia opiniei publice după difuzarea unor imagini deochiate în care se presupunea că apărea. Acum, ea se judecă cu ziaristul care a difuzat respectivul film, pe care-l acuză de mistificare.

Eu nu cred că alegătorii, pe care tânăra politiciană Birchall doreşte să-i uimească, o asociază cu povestea declanşată de casetă – trucată ori ba.

Însă dacă social-democrata noastră va continua cu asemenea exerciţii de ipocrizie – nu-şi plăteşte asigurarea de sănătate!, ca şi cum ar fi în puterea ei – în curând, pe firmament, vom avea o nouă Lavinia Şandru.

Şi zău că Laviniei Şandru chiar nu-i ducea nimeni dorul.

3 comentarii la „Ana Birchall se străduie să devină o Lavinia Şandru”

  1. Se pare ca asistam la o noua incercare de orientare, DE pozitionare a …ANUTZEI, in versiunea initiala nu l-a convins pe Geonelu ca merita inca un mandat la partidul pe care aproape ca l-au ingropat.Disperat si inutil gest de la o asa ,distinsa …doamna!

  2. doamna zice ca s-a masterat in drept la mai multe universitati: Harvard, Oxford, Yale, prietenii stiu de ce, Cambridge. sa treaca pe acolo si sa iasa porubelul de cate ori o deschide gura, e cu adevarat o performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.