Anca Alexandrescu sună «mobilizarea» după sancţiunea CNA sau vacanţa adevărului în extazul consoanelor grave

Anca Alexandrescu sună goarna mobilizării după ce a fost amendată de CNA. Ba chiar aflăm că telespectatorii ar răspunde la apel. Ce mai fonfleu!

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) tocmai a sancţionat din nou Realitatea pentru o grămadă de gulgute, fonfleuri şi aberaţii pe care le difuzează. Motivul sancţiunii e legat de afirmaţii aiuristice din emisiunile Culisele statului paralel şi Deschide lumea. Referindu-mă doar la Culisele statului paralel, un fel suită de reglări personale de conturi ale Ancăi Alexandrescu, fostă pupilă a lui Dragnea, habar n-am ce va rezolva o altă sancţiune CNA. Bine ar fi dacă pe ecranul emisiunii ei ar scrie: Ficţiune. Nu, CNA? Toată lumea ar înţelege exact despre ce-i vorba. Deocamdată, din câte aflu, canalul tv e obligat ca pe 18 mai a.c. să întrerupă programul între orele 19.00 şi 19.10 ca să difuzeze doar textul cu decizia CNA de sancţionare.

Până vom vedea ce şi cum, site-ul Realitatea speră la o revoluţie în urma sancţiunii CNA . Altfel nu titra: …Mobilizare uriașă pentru libertatea presei. Hait! Care mobilizare? Ar fi vorba, conform site-ul cu pricina, despre una generală pe rețelele sociale după ce Anca Alexandrescu a anunțat că CNA a decis suspendarea timp de 10 minute a emisiei postului Realitatea. Măi să fie! Caut pe net, dau telefoane, mă zbat, devin mai agitat decât Conu Leonida atunci când se afla în faţa reacțiunii. Mobilizare, mobilizare, dar să ştim şi noi. Apoi mă dumiresc. Nimic. Nicio mobiliare pe reţele de socializare pentru că CNA a sancţionat Realitate. Doar o altă gulgută. Una din care trebuia să reiasă că jdăsute au declarat deja susținerea față de Anca Alexandrescu și Realitatea, după sancţiunea primită de la CNA, invocând libertatea presei. S-a ignorat însă un amănunt, foarte important atunci când a sunat goarna: nici Alexandrescu n-are vreo legătură cu presa, nici emisiunea ei. Fie ea şi vagă. Culisele statului paralel, doar o ficţiune. Una de două parale, făcută pe genunchi. Aşa că, de pildă, era mai nimerită o chemare la luptă pentru libertatea telenovelelor pe site-ul Realitatea. Precis avea mai mult succes.

În rest, spre aducere aminte, fiindcă trecutul nu se prescrie, Anca Alexandrescu a lucrat în cadrul biroului comunicare a lui Adrian Năstase (de două ori condamnat pentru corupţie). Ea a fost şi sfetnică a lui Victor Ponta atunci când el era pe cai mari, dar şi responsabilă de imaginea primarului Sorin Oprescu, condamnat în România, dar fugit în Grecia ca să scape de închisoare. Apoi o găsim consiliera lui Dragnea pe vremea în care acesta conducea PSD şi Camera Deputaţilor. Ulterior ea a fost plasată la Guvern, în umbra cocului Vioricăi Dăncilă, care a dat-o afară după încarcerarea liderului PSD, că doar nu degeaba i se spunea: spionul lui Dragnea. În concluzie, Alexandrescu a fost mereu în preajma puterii. Acum însă, după ce nici PSD n-o mai rabdă, a căpătat o emisiune la Realitatea, controlată de vestitul Maricel Păcuraru, condamnat şi el – aţi ghicit – pentru corupţie.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Anca Alexandrescu sună «mobilizarea» după sancţiunea CNA sau vacanţa adevărului în extazul consoanelor grave”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.