Andreea Creţulescu, exces de sinceritate: Sunt o PSD-istă împuțită

Sinceritate în toată splendoarea. Andrea Creţulescu, una dintre activistele de la RTV, a avut, în mod cu totul surprinzător, un acces de francheţe.

În timpul unei dispute, la RTV, cu deputatul USR Cristian Seidler, care reproşa manipularea, Creţulescu afirmă, nici mai mult, nici mai puţin decât: Sunt o PSD-istă împuțită.

Cristian Seidler, către Andreea Crețulescu: Aveți opțiunea ca, dacă nu vă place ceea ce vă spun, să nu mă mai chemați în emisiune. Dar vă rog mult să nu mai manipulați…

Andreea Crețulescu răspunde: Cred că aroganța asta nu își are rostul într-un dialog pe care nu îl aveți numai cu mine, îl aveți cu cei care vă privesc în seara aceasta.

Cristian Seidler: Ba da, îl am cu dumneavoastră, pentru că dumneavoastră prezentați sferturi de adevăr, spuneți informații, dar pe altele le omiteți. (…) Adevărul trebuie spus în integralitate și asta deranjează pentru că nu confirmă propaganda PSD-istă, și o să vă spun pe față, pe care o practicați de ani de zile la România TV.

Andreea Crețulescu: Domnule Romașcanu (senator PSD- n.m.), puneți-mă pe statul dvs. de plată. Nu propagandă pentru copii. Sunt o PSD-istă împuțită, cum spune domnul Seidler.

Fiindcă pe duduia Creţulescu a lovit-o brusc sinceritatea legată de PSD, în contextul în care nu Seidler a spus că e o PSD-istă împuțită, ci chiar ea, Victor Ciutacu a simţit nevoia să intervină, zicând prosteşte: Au ajuns să ne certe propagandiștii la noi pe post că facem propagandă. Mergem înainte.

Am redat dialogul dintre Creţulescu şi Seidler aşa cum l-a consemnat DC News, site controlat de Bogdan Chirieac, un apropiat al RTV.

În rest, e bine că a fost consemnată respectiva dispută pentru că mărturisirile sincere, de soiul: Sunt o PSD-istă împuțită, se uită repede.

2 comentarii la „Andreea Creţulescu, exces de sinceritate: Sunt o PSD-istă împuțită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.