Am îmbulinat-o: Codrin Ştefănescu întrevede că lumina politichiei va veni din celula lui Dragnea de la Rahova

Deşi părea captivat de prostia fără intermitenţe a madamei Şoşoacă, Codrin Ştefănescu se întoarce la mentorul său, sugerând că mântuirea noastră politică va veni dintr-o celulă de la Rahova.

După ce s-a dus la vorbitor ca să-l informeze pe Liviu Dragnea că PSD a dispărut din peisaj, Codrin Ştefănescu scrie pe pagina sa de Facebook: Ieri am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu in mod constant. Se numește Teodor Daniel și sunā așa: “ Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulā din penitenciarul Rahova!” Punct.

Dacă atunci când e trist, Ştefănescu întrevede, prin ochii profetului Teodor Daniel, că izbăvirea vine dintr-o celululă de la Rahova, avem încă o dovadă că prostia este şi insistentă.

În rest, Ştefănescu chiar nu mai are nicio şansă ca să priceapă că-i nătărău – ar trebui totuși să-i meargă cât de cât mintea. Însă în ce-l priveşte, chiar nu e cazul.

2 comentarii la „Am îmbulinat-o: Codrin Ştefănescu întrevede că lumina politichiei va veni din celula lui Dragnea de la Rahova”

  1. Utopie – daddy are intezis la politica de scara de bloc, ar putea candida la conducerea vrenui cartel, i se se potriveste manusa, dar, cum canta rapsodul, daca mai sta dupa gratii> reducem si din pramatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.