Antena3 a difuzat în exclusivitatea motivarea condamnării lui Dragnea ca să arate cum scapă liderul PSD de puşcărie VIDEO

Aflu de la Antena3 că magistraţii instanţei supreme au finalizat motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea, liderului PSD.

Este vorba despre ultima condamnare a lui Dragnea – trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citând motivarea, aceeaşi sursă arătă că, prin influenţă şi putere, Dragnea a determinat-o pe Floarea Alesu, fosta directoare a DGASP, să comită infracţiunea de abuz în serviciu, potrivit.

Ceva nu e în regulă? Televiziune lui Voiculescu a luat-o razna? Nu, nici pe departe.

Antena3 oferă această ştire, în exclusivitate, doar ca să aflăm de la bocitoarelor din studio cum va scăpa Dragnea de puşcărie.  De pildă, în varianta lui  Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, ar fi vorba despre o ordonanţă de urgenţă  (vezi video de la minutul 3).

Şi ştiţi de ce se mobilizeză PSD ca să-l scapă Dragnea? Pentru că, dacă el ajunge la puşcărie, România va fi complet distrusă, după cum spune tot Ştefanescu, cam fără valgă şi oarecum confuz.

Doar am consemnat fiindcă nu pot comentea nimic legat de inteligenţa nedezvoltată a lui Codrin Ştefănescu.

 

 

La 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de laDGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual.

Suspendarea executării pedepsei de doi ani primită de Dragnea în dosarul ”Referendumul” a fost anulată, iar cele două pedepse au fost contopite, rezultând o pedeapsă totală de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Din acest moment se poate judeca apelul în acest dosar, tot la ICCJ, la completul de cinci judecători.

Un comentariu la „Antena3 a difuzat în exclusivitatea motivarea condamnării lui Dragnea ca să arate cum scapă liderul PSD de puşcărie VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.