Atacul lui Pleşoianu la ambasadorul SUA, ignorat de propaganda rusă, care se face că plouă VIDEO

Un recent exerciţiu de grafomanie a lui Liviu Pleşoianu, deputat PSD, l-a vizat pe Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, care a spus, într-un interviu, că Rusia e cea mai mare amenințare strategică în zona Mării Negre.

Totodată, susţinea, Klemm, ambasada americană are, la București, o echipă care monitorizează propaganda rusă și activitățile maligne ale Moscovei.

Declaraţiile lui Hans Klemm pentru Europa Liberă au stârnit iar mânia candidatului Pleşoianu, aşa că deputatul PSD n-a vrut să treacă neobservat şi-l compară pe ambasador, într-un text pe Facebook (bolovănos şi greu de citit), cu Homer Jay Simpson, cerând ca Donald Trump să-l retragă pe diplomat de la Bucureşti.

Până când ne vom dumiri ce emoţie i-a produs lui Trump compunerea lui Pleşoianu, observ că Sputnik, vârful de lance al propagandei rusă în România, care, până acum, îl recompensa pe deputatul PSD cu câte un articol substanţial de câte ori combătea pe Facebook cu mânie proletară, tace mâlc.

Iată că a trecut o zi de când Pleşoianu a lansat ultimul atac la adresa lui Klemm, dar Sputnik n-a scris încă un rând. S-o fi schimbat politica la Kremlin? Ori Pleşoianu, deja încadrat la categoria loseri, a fost aruncat spre coada listei cu priorităţi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.