Atunci când Băsescu a început să aprecieze bătrânii, deputaţii PDL i-au amintit de tinereţe

De ziua sa, Traian Băsescu (60 de ani) şi-a amintit râzând:„Atunci aveam 39-40 de ani şi trebuia să fac restructurări. Am spus atunci să îi restructureze pe cei bătrâni, de peste 50 de ani. Acum însă…”

Preşedintele Traian Băsescu a oferit joi seară câte o cupă cu şampanie şi o felie de tort jurnaliştilor acreditaţi la Preşedinţie, probabil ca să-i mai îndulcească. Atunci a spus, râzând, fireşte, că la 40 de ani susţinea: „cei bătrâni, de peste 50 de ani”, trebuie restructuraţi. Între timp, odată cu trecerea anilor, şi-a mai schimbat părerea.

Cert e că grupul deputaţilor PDL a dorit totuşi să-i aducă aminte de tinereţe lui Traian Băsescu, oferindu-i de ziua sa un tablou reprezentând Portul Anvers. Interesantă obţiune. Perioada Anvers, dinainte de 1989, este una pe care actualul preşedinte o rememorează cu plăcere, chiar dacă ascunde încă multe necunoscute, pe când adversarii săi i-o impută – prietenii ştiu de ce.

2 comentarii la „Atunci când Băsescu a început să aprecieze bătrânii, deputaţii PDL i-au amintit de tinereţe”

  1. Daca dl. presedinte are toate calitatile care-l indrituiesc sa ocupe ceea mai inalta functie in stat, noi santem neica-nimeni ! Toti ,in corpore !

  2. Dar stiu prea putin. Toata povestea de la Anvers este incuiata cu sapte lacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.