Atunci când Ciuvică sugerează că peste 6 milioane de oameni sunt oligofreni, nu-i o mârlănie, ci doar statistică

Scriam pe Facebook, chiar în noaptea alegerile, că am văzut la realizatorii tv (unici în lume, pentru că sunt pamfletari, comentatori, investigatori, analişti şi reporteri în acelaşi timp) distanţa dintre realitate şi durere.
Ei bine, povestea se complică.

Ieri, Răzvan Dumitrescu ne-a spus în emisiunea sa că Iohannis a beneficiat de 33 de mii de postaci care i-au făcut propagandă electorală pe internet. Respect sincer părerea fiecăruia, dar era cât pe ce să cred că lumea în care trăiesc eu este cu totul alta decât tărâmul realizatorilor tv. Chiar mi-am zis: Poate că sunt teleportat în altă dimensiune, dar nu ştiu. Noroc cu Mugur Ciuvică, tot un fel de realizator tv, care a intervenit după Dumitrescu.

Pe scurt, Ciuvică a lăsat dracului lumea virtualo-conspirativă şi a revenit la cea reală, sugerând cu multă transparenţă faptul că, indiferent de postaci, cei peste 6 milioane de oameni care l-au votat pe Iohannis ar fi nişte oligofreni.

Atunci când sunt introdus în plină realitate românească, ma simt ca peştele în apă. În concluzie, dacă Ciuvică ar fi înjurat un alegător pe care nu-l avea în faţă, ar fi fost o mârlănie, însă dacă a înjurat, indirect, dar din tot sufletul, 6 milioane de oameni, e doar statistică, ca să-l parafrazez pe tovarăşul Stalin.

Apropo de această chestiune (statistica, adică), toată omenirea cântăreşte cam două sute de milioane de tone, din care mai mult de jumătate este apă. Îi furnizez această cifră lui Mugur Ciuvică pentru ca el să afla, după un simplu calcul, şi greutatea celor peste 6 milioane de oameni.

3 comentarii la „Atunci când Ciuvică sugerează că peste 6 milioane de oameni sunt oligofreni, nu-i o mârlănie, ci doar statistică”

  1. Nu am nici un fel de preferinte politice, dar doresc domnia legii, iar In continuare, CNA se face ca ploua atunci cad vede ca telviziunile au derapt in ultimul hal, mai ales in campania asta. De exemplu, chiar Ciuvica l-a injurat pe un invitat de mama, iar moderatoarea, Dana Grecu, nici macar nu i-a atras atentia, fie si de complezenta. In ce priveste laturile de campanie, ele s-au deversat exact in capul celor care le-au aruncat, dar asta nu inseamna ca CNA trebuie sa taca in continuare.

  2. Orice zice Ciuvica e o mirlanie, dar nu povestea asta e problema importanta. Rau e ca Ciuvica, prin tot ce scoate pe gura, atenteaza la democratie si se vede de la o posta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.