Atunci când nerozia Danei Budeanu se împleteşte cu a lui Răzvan Dumitrescu, am deja oarece idee despre infinit

Prostia insistentă a Danei Budeanu, mai ales atunci când vorbeşte despre pandemie, dă mereu pe afară. Pofta nestăvilită de-a trage concluzii, deh. De regulă, aceleaşi.

Dana Budeanu, către Răzvan Dumitrescu, incoerentă, dar mai ales ridicolă, după cum văd pe site-ul Antena3: …Cum se face, domne, că toate teoriile conspirației din ultimul an și două luni se adeveresc. Cum se face… Teoriile conspirației invocate în toate platourile (televiziunilor-n.m) de toți oamenii de știință, de un an și două luni, s-au adeverit…

Teoriile conspirației se fabrică, aşa că nu prea au acum să se adeverească. Sunt ipoteze neverificate, avansate de o persoană sau un grup cu scopul de a susţine, fără argumente, că anumite informații ar fi veridice. În pofida acestui fapt, Răzvan Dumitrescu a vrut să-i arate invitatei că este mai prejos la capitolul inteligenţă. Aşa că i-a spus senin: Ei, nu chiar toate (teoriile conspirației se verifică – n.m.), deocamdată mai mult de jumătate.

După cum am mai scris, din momentul în care respectivele teorii ale conspiraţiei ar fi dovedite drept reale, cum zice Budeanu, iar mai nou şi deştepul de Dumitrescu, acestea nu se mai pot numi teorii conspirative. E la mintea cocoşului.

Şi ar mai fi o întrebare: de fapt, cine-i mai prost – prostul sau cel care-l urmează fascinat?

2 comentarii la „Atunci când nerozia Danei Budeanu se împleteşte cu a lui Răzvan Dumitrescu, am deja oarece idee despre infinit”

  1. Budeanu, fosta Gutila, este ceea ce au fost la timpul lor Vadim Tudor, Gigi Becali, Gheorghe Funar sau Monica Tatoiu, plus tupeul incompetentului absolut, dar nu are cu ce de semidocata ce e. Antenele si tv Ghita o prmoveaza pentru ca au nevoie sa-l tina lipit de ecran pe idiotul util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.