Iubita lui Dragnea încă nu ştie că poziţia de victimă îi omoară chiar senzualitatea pe care mizează

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, exerciţiu de victimizare colectivă la Antena3 sub bagheta lui Răzvan Dumitrescu.

În primul rând, apelând la tot farmecul special pe care crede că-l posedă, duduia a dorit să ne convingă, în emisiunea lui Dumitrescu de la Antena3, că făptaşul ar fi victima justiţiei. Numai că nu doar scenariul a fost prost, dar şi ea a jucat slăbuţ rolul. Ba chiar n-a realizat că poziţia de victimă îi omoară chiar şi senzualitatea pe care mizează ca să treacă dincolo de ecran.

Aşadar, nu doar Daddy, momentan distanţat la Rahova, ar fi o victimă (asta o ştim deja de la cicisbeii lui deja consacraţi, precum Codrin Ştefănescu ori Bogdan Chirieac), ci şi ea –  Irina Tănase. Păi da, pentru că atunci când vorbeşte despre peripeţiile lui Dragnea prin puşcărie foloseşte prenumele personal noi. De unde ar trebui să pricepem că ea s-ar afla tot timpul în pielea lui Dragnea.

Şi dacă tot a stabilit că-i una cu Daddy, în pofida faptului că-i cu mult mai tânără, Irina Tănase i-a zis lui Răzvan Dumitrescu despre ameninţările cu moartea pe care şi ea le-ar fi primit, motiv pentru care, afirmă ea, o lună de zile i-a fost frică să iasă din casă. Nu ne spune de ce a fost ameninţată ori cine-i făptașul, însă, fireşte, nici n-o să aflăm vreodată. Cum nu vom afla veci pururi de ce n-a făcut plângere la poliţie, aşa cum era normal, dar mai ales de ce doar o lună de zile n-a ieşit din casă de frica asasinilor. Să fi trecut primejdia exact după 30 de zile?

Vă reamintesc că, după spusele lui Dragnea, Irina Tănase i-a văzut şi pe bărbaţii în negru care ar fi vrut să-l asasineze şi pe el, cu ceva vreme în urmă – misterioşii pistolari de ar fi stat, neobservaţi şi neînregistraţi, trei săptămâni la Athénée Palace. Stupida poveste e arhicunoscută, nu insist.  

Însă, chiar dacă interpretează extrem de prost rolul de persoană care suferă din varii motive, Irina Tănase are multe alte calităţi. De pildă, este extrem de pricepută în afaceri. După cum relata presa în decembrie 2019, chiar în ajunul Crăciunului, ea a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. Tot atunci s-a spus că în portofoliul ei imobiliar au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban din Ilfov.

Ce bine că în eterna şi fascinanta Românie nu eşti întrebat niciodată de unde ai atâţia bani.

2 comentarii la „Iubita lui Dragnea încă nu ştie că poziţia de victimă îi omoară chiar senzualitatea pe care mizează”

  1. Marea spalare cu dero a infractorului Dragnea la televiziunile altor infractori. Azi, toti penalii se dau politici si manjesc memoria adevaratilor detinuti poltici exterminat in puscariile comuniste. O rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.