Aura Vasile, prostituţia şi curvăsăreala

Aura Vasile, deputat PSD, a spus de la tribuna Parlamentului: „Ceea ce au făcut astăzi colegii din arcul guvernamental se numeşte prostituţie, iar atunci când prostituţia este plătită se numeşte curvă.” Departe de mine să iau apărarea colegilor doamnei din arcul guvernamental.

Însă, pe scurt, prostituata îşi vinde trupul pentru câştigarea existenţei, pentru un câştig material. Ea este numită şi curvă în dulcea noastră limbă. Pe când curvăsăreala, invocată de către Aura Vasile, e cu totul altă poveste. Una „perversă”, adevărat, dar cu altele mecanisme.

Atunci când aleşii folosesc cuvinte cu puternice conotaţii sexuale, precum prostituţia plătită care se numeşte curva, parcă nu mai sunt interesaţi nici măcar de logică.

Doamnei Vasile îi lipseşte logica,  iar Ioan Oltean de la PDL a ţinut morţiş să devină caraghios, răspunzând marţial deputatei: „Mă delimitez şi condamn un asemenea vocabular din partea unei doamne”. Să mai zică cineva că nu-i şi castitate în Parlament.

3 comentarii la „Aura Vasile, prostituţia şi curvăsăreala”

 1. …ce poti sa-i ceri?

  Politicienii sunt oglinda poporului! Asta, cel putin pentru mine, este cat se poate de clar! Anyway…

  Daca unii romani au abandonat de multa vreme logica, altii (romani evrei) n-au abandonat ideea ca pot face bani din orice! Din minciuna, din fanfaronada, din manipulare de 2 bani si povesti rasuflate!

  Detalii aici:

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-8500233-regizorul-israelian-origine-romana-simcha-jacobovici-sustine-descoperit-doua-dintre-cuiele-folosite-crucificarea-lui-iisus.htm

  In ce lume alienata traim, nu?

 2. Multi si extrem de culti. Nu este vina lor ca se afla acolo unde nu este locul lor, ci a noastra, a tutulor, vorba lui Ceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.