Elena Băsescu-misiune imposibilă. Surpriză! – Elena Udrea îi sare în ajutor

Presa o critică din nou pe Elena Băsescu. De data asta, n-a nimerit-o cu acordul.

„Opţiunea mea – spune EBA – este pentru domnul preşedinte Emil Boc, care a avut curajul să ia reforme foarte dure, a căror… a cărui rezultat se va vedea cu siguranţă peste un timp”.

Nu ştiu cu precizie de ce greşeşte EBA: Ignoranţă?  Emotivitate excesivă?

Toţi greşim însă din varii motive. În ce-o priveşte, altu-i necazul. Se vede de la o poştă şi zbaterea nepriceputului care caută musai recunoaştere pentru că vrea să aibă… clasă. Deocamdată, misiune imposibilă.

Colac peste pupăză, „Succesurile”, marcă înregistrată Elena Băsescu, odată cu rostirea celebrei sintagme: „Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri…” au fost preluate şi de către Elena Udrea. Ministrul Dezvoltării a spus la Botoşani: „Acest parteneriat care ne-a adus nouă succesuri, dar care a adus un guvern responsabil, cred că trebuie continuat.”

Întotdeauna am spus că marile femei politice sunt solidare, că se susţin reciproc tocmai atunci când le este mai greu. Iată că am avut dreptate.

4 comentarii la „Elena Băsescu-misiune imposibilă. Surpriză! – Elena Udrea îi sare în ajutor”

  1. Nu e solidaritate. Elena Udrea face bascalie, in secret, de Elena Basescu si acum a luat-o gura pe dinainte

  2. rezultatul se vede fato, inainte sa faca reformele, esti unul din ele, exponential!!! esti varful nonvalorilor intr-un partid de nulitati, cu studii indoielnice si pt care notiunea de biblioteca nu exista! cartile se reduc la alea de septic iar studiul se face in mall sau prin cluburi, in rest ca orice papagal prin insistenta ajungeti sa rostiti cateva fraze in corpore! dresatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.