Avea un ministru care spune că venim din viitor. Ce va pricepe Dăncilă din tărăşenia cu lumile paralele, asta-i întrebarea

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, cel care spunea că omenirea a venit din viitor, a fost propus ministru al Cercetării şi Inovării, conform anunţului făcut de premierul Viorica Dăncilă.

Nicolae Hurduc a declarat, într-un interviu recent oferit publicaţiei Ziarul de Iași, că nu acceptă teoria evoluționistă legată de faptul că omul se trage din maimuță. El invocă o altă „teorie”, cea „a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor”.

 

Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie.

Vedem că sunt capabile să comunice cu noi, vedem că înţeleg un vocabular. Câinii, spre exemplu, înţeleg un vocabular de până la 300 de cuvinte. Practic înţeleg tot ce le spunem şi sunt capabili să ne ajute în viaţa de zi cu zi. Afecţiunea lor este extraordinară faţă stăpânii lor cum pot fi văzute numeroase exemple…, spunea Hurduc (foto), conform Ziarul de Iași.

El ar fi al doilea decan al unei facultăți din Iași, după Tudorel Toader, actualul ministru al Justiţiei, care ajunge în Guvernul Dăncilă. Dar nu asta ar fi problema, cât faptul că, după ce i s-a explicat premierului toată tărăşenia cu „statul paralel”, acum e musai să fie dumirită ce şi cum cu lumile paralele. Nu-i prea mare stresul?

În rest, chiar n-are nicio importanţă cine-i persoana care va conduce ministrului Cercetării şi nici viziunea acestuia, fie ea şi una paralelă, despre lume şi viaţă, devreme ce Guvernul Dăncilă este interesat de cercetarea românească tot atât cât sunt eu preocupat de baseball-ul din Siberia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.