Ţuţuianu, înjurăturile la adresa lui Codrin Ştefănescu şi banii pe care i-ar fi primit Antena3 pentru ca pesediştii incomozi să nu apără

Adrian Țuțuianu, vicepreşedinte PSD, susţine că Antena3 a primit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri ai PSD să nu mai fie primiți în emisiuni. Tot de la Ţuţuianu aflăm că oxigenul guvernării se extrage şi din injurăturile care sparg ferestrele la sediul PSD, dar şi faptul  că Dan Voiculescu, omul care controlează Antena3, ar vrea o lege a amnistiei – ca să candideze la alegerile europarlamentare.

UPDATE: Antena3 susţine că îl va acționa în judecată pe Adrian Țuțuianu pentru declarații defăimătoare.

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro”, arată postul tv.

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European”, spunea Ţuţuianu.

INREGISTRARE 1

La Antena3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută, la ora 18.00, la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus „Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea, a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV.

INREGISTRARE 2

Într-o altă a înregistrare audio, difuzată de România TV, Adrian Țuțuianu povestea, într-o întâlnire la Găești, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, ar da telefoane în teritoriu.

În replică, Ștefănescu afirmă că ar fi vorba despre o „invenție totală”.

INREGISTRARE 3

Adrian Țuțuianu, vicepreședintele PSD și lider al organizației acestui partid în Dâmbovița, le povestea colegilor de la Găești, în luna septembrie, cum l-a înjurat pe Codrin Ștefănescu în sediul PSD, „de am spart geamurile de la Kiseleff„. Motivul ar fi că secretarul general adjunct al PSD ar fi dat telefoane în teritoriu în care le spunea social-democraților să atace deciziile lui Țuțuianu în Consiliul Județean.

În replică, Codrin Ștefănescu a declarat că este „o invenție totală” a lui Țuțuianu și că acesta „vede numai conspirații galactice„, deși a fost, alături de Gabriela Firea, unul dintre autorii scrisorii prin care a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.

INREGISTRARE 4

„Discuția de la Găești s-a lăsat cu foarte multe telefoane din centru și teritoriu pentru că foarte mulți ne-au sunat că ceva nu e în regulă cu comportamentul domnului Țuțuianu. O să îl întrebăm la CEx. Am avut BPN ieri și nu l-am întrebat nici măcar cu cine a dat mâna. Eu am fost atunci la o discuție la Târgoviște, când domnul Țuțuianu era în război cu mai multi, prefectul, președinți de CJ, cu Rovana Plumb. Am avut atunci o discuție amicală și țin minte că am fost și la masă. Și atunci nu am dat niciunui coleg din teritoriu un telefon ca să-l saboteze pe dl Țuțuianu. Dumnealui vede numai conspirații galactice, el fiind unul dintre autorii, alături de doamna Firea, ai scrisorii aceleia de tip #rezist. Am înțeles că dl Țuțuianu e cel mai frumos, deștept, sexi lider, la care trebuie să ne închinăm toți din PSD și noi toți de altfel”, spunea, aseară, Codrin Ștefănescu, tot la România TV.

„Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune și nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunați pe domnul Stănescu să-l întrebați când a vorbit ultima oară cu mine”, a spus Alessandra Stoicescu în legătură cu afirmaţiile lui Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.