Blasfemie! Nistorescu ia în deşert numele Varanului: Mobilizează dezertorii politicii, ratații și cercetații penali

Cornel Nistorescu s-a lins pe bot de apariţii la Antena3. N-o să-l mai vedem la respectiva oficină după ce a luat în deşert numele Varanului. A mai ciupit el partidul lui Dan Voiculescu, dar soft. De data asta, lezmajestate, nu alta.

Ba şi chiar curată blasfemie, dacă scrii că Dan Voiculescu a fondat un partid, coordonat de Piedone, care nu există decât în mintea celui dintâi. Păi poate avea veneratul halucinaţii?

Cornel Nistorescu, în articolul: Dan Voiculescu se întoarce în Parlament, publicat în cotidianul.ro: …Un om care conduce un grup de afaceri și de media a fondat ceva care nu există decît în mintea sa și în jurul său. Presupun că mulți cititori vor fi băgat de seamă că Partidul Umanist, Partidul Conservator și Partidul Puterii Umaniste, trei nume diferite pentru aceeași iluzie politică, reparare gălăgios și agitat în preajma alegerilor.

Dan Voiculescu mobilizează toți dezertorii politicii, toți ratații și cercetații penali, plus cîteva personaje care nu încap prin alte partide, la care mai adaugă cîțiva anonimi cultivați sau gonflați cu insistență de Antena 3 și pac, încropește o grupare politică băgată în seamă de îndată de Antena 3. Postul de televiziune cu pretenții de obiectivitate la standarde CNN face știri din fiecare întrunire a fantomaticului partid, invită, pe rînd, toată suflarea acestei cete politice pestrițe și apoi o ia iar de la capăt, cu Maria Grapini, cu avocatul Daniel Ionașcu, cu Leocadia Gavrilescu și Teodor Meleșcanu și cu cine se mai oferă să îngroașe rîndurile acestei forme de valorificare politică a audinței Antenei 3 și a bîlciului nesfîrșit de pe Anteana 1 și de pe Antena Stars-Paparude

În rest, după acest straniu deviaţionism, aştept ca marele ziarist să revină cu o constructivă autocritică. Exact cum se proceda atunci când el servea partidul ăla, de-i zicea comunist, chiar dacă a trecut niscai vreme de atunci. Zic asta pentu că, dacă Nistorescu şi-a revizuit părerea despre Ion Iliescu, de ce, la o adică, nu şi-ar revizui-o şi faţă de Varan.

2 comentarii la „Blasfemie! Nistorescu ia în deşert numele Varanului: Mobilizează dezertorii politicii, ratații și cercetații penali”

  1. Asa cum exista traseism politic pe interese, tot asa exista si traseism jurnalistic. C Nistorescu este cel mai bun exemplu. Dupa ce a preamarit o anumita orientare politica, a schimbat macazul.

  2. Modelul sau de devenire umana, politica si jurnalistica a fost si este Ion Cristoiu, chiar daca – la o ”adica” – ii poate da cu flit si ”maestrului”… Bazate pe principii foarte ”mu(i)abile”, conceptiile acestui gen de ipochimeni, isi alimenteaza si intretin ”flexibilitatea”, din largile si adancile haznale de imoralitate, sapate pe aici de tanchistii si politrucii sovietici, cu mijloacele tehnologice ale epocii ”SOV-ROM”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.