Dana Budeanu se glorifică ridicol în campania Gabrielei Firea: Nu faceți nici cât o circumvoluțiune de-a mea

Dana Budeanu, influencera care vorbeşte din ce mai mult despre nimic, îi face campanie electorală Gabrielei Firea. Dar nu asta-i noutatea, ci faptul că avem de-a face cu o culme a campaniei electorale.

Alunecând spre paranoia, Budeanu uită că Firea e persoanjul care candidează şi cu incontinenţa-i verbală deja cunoscută oferă o deşănţată laudă de sine. Astfel aflăm şi că madama dispune de o circumvoluţie rară, poate că una de aur. Sincer, aş fi curios să aflu ce spune Firea despre campania ei electorală, concepută de atomica influenceră conform viziunii – idei puţine şi fixe, în care, culmea, tocmai candidata joacă un rol episodic.

Dana Budeanu, Verdict…episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală, postat pe site-ul stiripesurse.ro:…Înainte de-a crede că va exista vreo campanie online, pă teveu, pă cașcavaleu… în acest an, în afară de aia pe care o să o fac io singură cuc… Deci, înaite de asta, vreau să vă anuţa aşa… p-ăştia care se chinuie, încearcă, vor… Aşadar, toți ăştia dă la pensații PNL, PSD, USR… Bă, ştiţi care e situaţia…voi toți la un loc, cu toți ăia pe care îi angajați, reţineţi…toţi ăia pe care îi angajaţi voi, cu tot cașcavalul pe care-l cheltuiţi… cu toate încercările de a mă bloca pă mine, cu toate creierele, vreodată, aduse dă oriunde, puse împreună, inclusiv cu cele ale voastre de fătălăi, toți, împreună, toţi, nu faceți… nici măcar cât o circumvoluțiune de-a mea. Nu este o tragedie, este o realitate. Deci, dacă toți vă puneți împreună, cu toți banii din lume, cu toate creierele pe care le aveți voi… cu tot know how-ul de aici şi adus de oriunde… dă prin Israel, dă prin America, dă prin draci, laci, cai vezi pe pereţi, reţineţi, nu faceți, împreună, cât o circumvoluțiune a creierului meu. Aşadar, nu vă mai chinuiţi

Ridicolul spumos din textul de mai sus arată că patologia nu salvează nici chiar primăria, dar şi zbuciumul prelung al unui cras amatorism politic.

În rest, să moară pârţagul altora; cu al ei se înţelege bine.

4 comentarii la „Dana Budeanu se glorifică ridicol în campania Gabrielei Firea: Nu faceți nici cât o circumvoluțiune de-a mea”

  1. Dana ,intr-adevar are dreptate ,altfel nu va luati de ea ,n-aveati motiv!Cum ati vazut ca vorbeste frumos despre Gabriela ,o catologati ca bolnava de paranoia.Eu cred ca voi aveti paranoia cand vedeti pe cineva care nu este ca voi ,si ,cautati sa-l faceti subiect national negativ!Dana insa este redutabila si isi continua mai departe ceea ce crede de cuviinta sa faca!E normal cand esti cu capul pe umeri!Nu in nori!

  2. Da, nea Budica, minte mica, ai perfecta dreptatre, prostia panaramei e si mai proasta printre prosti ca mneatle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.