Bogdan Chirieac aplaudă public evadarea lui Radu Mazăre, deşi, dacă se verifică informaţia, este vorba despre o infracţiune

Bogdan Chirieac îi închină un imn lui Radu Mazăre, care, conform România TV, ar fi reuşit să evadeze din închisoarea în care era încarcerat pentru a fi predat autorităţilor române.

RTV a difuzat informaţia potrivit căreia Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, fără să specifice sursa.

Ştirea nu a fost confirmată oficial

Radu Mazăre nu se dezminte. Ca să spun aşa, suntem alături de „el fugitivo”, în cazul acesta. Este, până la urmă, o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar. Şi dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină. În România nimeni nu mai crede în condamnările care se dau în justiţie. Deşi, cu siguranţă, unii dintre ei sunt chiar vinovaţi şi au făcut enorm de mult rău acestei ţări, totuşi nimeni nu mai crede, a spus Chirieac, la RTV, conform DCNews, site pe care-l controleză

Şi când văd că autorii dezastrului din România sunt bine mersi în libertate şi nu pot fi atinşi nici măcar cu o floare, lăsaţi-mă măcar să nu mă întristez că a evadat Mazăre din puşcăria din Madagascar. Sunt convins că doamna Ana Birchall, zeiţa dreptăţii cu mâna pe paloş, va şti să îl aducă înapoi în Rahova. Dar deocamdată lăsaţi-mă să nu fiu trist, a mai declarat Chirieac.

Într-un răspuns oferit presei, Poliția Română a precizat că nu a primit nicio informație din Madagascar despre o posibilă evadare a lui Mazăre.

Un comentariu la „Bogdan Chirieac aplaudă public evadarea lui Radu Mazăre, deşi, dacă se verifică informaţia, este vorba despre o infracţiune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.