Dragnea, declaraţie de noaptea minţii: Televiziunea germană îl critică pentru că românii nu vor să mai culeagă sparanghel. Te doare mintea!

Ridicând vedeniile la rang de politică înaltă, Liviu Dragnea, liderul PSD, face, din nou, declaraţii halucinante. N-ar fi rău ca, într-o zi, aberaţiile liderului PSD a să intre într-o culegere despre absurdul istoriei noastre recente, pentru ca generaţiile următoare să vadă în ce perioadă strălucită se afla ţara, ţărişoara noastră în anul electoral 2019.

Întrebat, la Dolj, despre reportajul difuzat recent de postul public de de televiziune Das Erste, legat de încercările lui Dragnea de a scăpa de rigorile justiţiei, liderul PSD a dat un răspuns absolut halucinant. Ei bine, Dragnea suţine că jurnaliştii germani au devenit nervoși pentru că muncitorii români nu mai vor să meargă la muncă în Germania ca să culeagă sparanghelul.

După cum ştiţi, ultima găselniţă a lui Dragnea e retorica anti-occidentală, care însă frizează un infantilism politic fără margini. Şi nu este vorba doar despre izolarea sa pe plan exteren. După atâţia ani de politică, el n-a învăţat nici măcar măcar un lucru elementar: dacă fabrici umbre, ai nevoie şi de ceva lumină.

Liviu Dragnea, despre reportajul difuzat de Das Erste, conform HotNews: Nu vreau să caracterizez în niciun fel. E o simplă coincidență că este din Germania! Muncitorii români nu mai vor să meargă să muncească pe salarii mici afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aici, în România, să ia salarii mai mari. Or fi nervoși pentru acest lucru, că au probleme cu sparanghelul, fiind o legumă foarte folosită în bucătăria germană! Atât de bine cunosc ei ce se întâmplă în România? Sunt foarte convins.

Das Erste, post public de televiziune din Germania, difuzat, recent, un material care îl are protagonist pe Dragnea, catalogat drept „cel mai puternic politician” din România. În reportajul intitulat „Lipsiţi de putere în faţa lui Liviu Dragnea?”, realizatorii arată încercările lui Dragnea de a-şi subordona politic justiţia pentru a scăpa de condamnări şi de procesele pe care le are pe rol.

VEZI IMAGINI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.