Bogdan Chirieac îndeamnă liderii PSD să-l atace pe Florin Cîţu sau marioneta care-şi trage singură sforile

Florin Cîţu a spus că nu demisionează din funcţia de premier după tărăşenia legată de amenda primită, acum 21 de ani, în SUA. Ba chiar a atacat PSD-ul, dar şi parteneri de coaliţie, care, zice el, îşi dădeau mâna pe treptele clădirii din Şoseaua Kiseleff cu oamenii partidului condus azi de Marcel Ciolacu, moment în care Bogdan Chirieac a vrut să demonstreze din nou că este cu adevărat o Morsă Competentă, aşa cum l-a catalogat Traian Băsescu.

Bogdan Chirieac, conform site-ului DC News, pe care-l controlează: …Eu mă aştept ca, acum, cineva de la PSD să renunţe pentru o oră la vacanţă şi să dea o replică…  Este vorba despre o replică pe care, în opinia lui Chirieac, ar trebui s-o primească Florin Cîţu fiindcă înţeapă PSD.  

Iată însă că au trecut ore bune de la declaraţia de autentic activist şi niciun lider PSD nu i-a urmat sfatul lui Chirieac. Adică, n-a renunţat pentru o oră la vacanță ca să-l înfiereze cu mânie proletară pe Cîţu, iar eu deduc că pot exista şi marionete care-şi trag singure sforile.

În rest, da, Chirieac a căzut iar în ridicol. Cine-l mai scoate de acolo? Păi asta-i întrebarea.

2 comentarii la „Bogdan Chirieac îndeamnă liderii PSD să-l atace pe Florin Cîţu sau marioneta care-şi trage singură sforile”

  1. Nesimţire, lăcomie, prostia și slugărnicie fără frontiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.