Dan Voiculescu se preface că-l apără pe Florin Cîţu, dar arată doar că perfidia e o ipocrizie cu studii superioare

Dan Voiculescu, căruia îi place să i se spună: dom’ profesor, pare convins că, dacă-i ipocrit, îşi dublează ori chiar îşi triplează personalitatea.  

Cu obișnuita virulenţă televizată, Antena3 l-a atacat frontal pe Florin Cîţu pentru că, în urmă cu 20 de ani, a luat o amendă de circulaţie în SUA. Ei bine, paradoxal, Dan Voiculescu, cel care controlează Antenele susţine că atacurile la adresa premierului Cîţu ar fi lipsite de demnitate, iar eu consider, din nou, că între ceea ce spune Varanul şi ceea ce crede cu adevărat este o distanţă astronomică.  

…Nu poți reproșa unui om (Florin Cîţu -n.m.) faptul că în urmă cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sancționat, la vremea respectivă. Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă…, scrie Dan Voiculescu pe blogul său, preluat mintenaş de Antena3, ca să înţelegem că toţi cei care l-au atacat pe Cîţu, în frunte cu oameni săi, ar fi lipsiţi de demnitate, ba chiar că ar trebui să le fie ruşine. Ce melodramă siropoasă!

În rest, da, impunitate suverană a lui Dan Voiculescu vrea să arate, din nou, că perfidia sa ar fi o ipocrizie cu studii superioare.

2 comentarii la „Dan Voiculescu se preface că-l apără pe Florin Cîţu, dar arată doar că perfidia e o ipocrizie cu studii superioare”

  1. Mos avere vrea sa-l mai pasuiasca astia si se da obiectiv nevoie mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.