Cartea prințului Harry a atins extazul fudul, dar cu aspirații, al lui Ciutacu ori al Danei Budeanu

Cum era de așteptat, Victor Ciutacu n-a pierdut ocazia să comenteze cartea de memorii a prințului Harry, tipărită sub titlul Spare (Rezervă), tocmai lansată la Londra, iar concluzia e de-a dreptul savantă: casa regală britanică, asemenea clanurilor interlope de la noi. Pe ce-și bazează teleastu’ lui Ghiță respectiva deducție e un mister greu de elucidat. Cert e însă un lucru: Ciutacu nu se dezminte și demonstrează din nou că reperele sale de valoare, indiferent care-i subiectul în dezbatere, sunt duduienii ori cordunenii.

Însă nu doar Ciutacu e atins de un extaz fudul, cu aspirații, atunci când vorbește despre casa regală britanică, ci și Dana Budeanu. Cu oroarea de anonimat bine cunoscută, influnțăra preocupată zilnic să-și lărgească ignoranța îi răspunde lui Ion Cristoiu la o întrebare legată de cartea prințului Harry: …E un atac constant la monarhie. Păi cine ar avea interes, întreabă interlocutorul. Ei bine, răspunde Budeanu: Progresismul acesta infect. Și elucubrațiile continuă cu aberații de genul – americanii sunt preocupați să atace coroana britanică via Prințul Harry și consoarta, dar nu vreau să abuzez de timpul vostru și nici să vă agresez inteligența.

În rest, coșmarul rațiunii, cei trei păreriști sunt extrem de mulțumiți de ei înșiși, chiar dacă n-au citit ori răsfoit cartea tocmai lansată la Londra. Însă nu contează: la noi, ignoranța se împrăștie.

Citește și:

Un comentariu la „Cartea prințului Harry a atins extazul fudul, dar cu aspirații, al lui Ciutacu ori al Danei Budeanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.